UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ceny za te koszulki promujące Elbląg oraz bluzy to jakiś kosmos. Chciałem kupić z tak zwanym Batmanem z form przestrzennych ale cena mnie odstraszyła i zaraz sprowadziła na ziemię. Widać lepiej jechać i zrobić samemu zdjęcie tej formy przestrzennej i mieć pamiątkę.
  • Spodziewasz się tam przyzwoitych? Pajda w cenie bochna. A i pewnie tradycyjna zakręcona frytka po 15-18 jeden kartofel na szpadzie od szaszłyka.
  • Niby tak, ale nie musisz wtedy płacić za miejsce na Święcie i robisz to w czasie wolnym, a oni z tego żyją i jeszcze podatek muszą odprowadzić od zysku.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    3
    KapitanSzyderca(2025-08-21)
  • @KapitanSzyderca - To stoisko UM i te koszulki i bluzy są na co dzień sprzedawanie i nie sądzę aby oni płacili za miejsce.
  • Lepiej żeby teraz nikt ze sprzedających tego nie czytał. Wczoraj, odnośnie tej pajdy ze smalcem, od przyjezdnych znajomych usłyszałem, cytuję: "ale u was tanio! u nas to ponad 2x więcej sobie liczą za coś takiego!".
    5
    3
  • Masz 100% pewności, że UM, a nie zatrudnionego podwykonawcy? UM chyba nie ma KRS, a w nim zapisu o usługach handlu.
    5
    0
  • @KapitanSzyderca - Jakim wolnym? Kramy te podróżują od eventu do eventu. Przecież nie zjechali tu z Jarmarku Dominikańskiego z rękodziełem tylko mydło i powidło.
  • @KapitanSzyderca - Jeżeli stoisko 9mkw. kosztuje 450,00 zł brutto to są śmieszne ceny. Utarg z pierwszych 25 kanapeczek zwraca koszt najmu stoiska. Na siłę nikomu tych produktów nikt nie wciska.
  • Nie wiem czego nie zrozumiałeś. Oni z tego żyją, to jest ich praca. Ty po pracy możesz sobie pojechać do pierwszej lepszej firmy, która wykonuje takie koszulki, bluzy, torby z nadrukiem i pewnie będziesz miał taniej, nawet w internecie możesz sobie zamówić, o ile w ogóle to zrobisz i będzie Ci się chciało. Dla nich to jest właśnie praca z której żyją. Przy okazji, Dominikański skończył się tydzień temu.
    4
    2
  • Jak dla ciebie 25x10=450 to dalsza dyskusja nie ma sensu. No i w tych 10 pln chleb i smalec mają przecież za darmo? Utarg to nie zysk. Dalej naprawdę nie ma sensu.
    2
    2
  • Najwięcej beczą ci co nigdzie nie chodzą, całą wiedzę czerpią z internetu, po co beczycie? Ta oferta nie jest skierowano do was, siedźcie w swojej norze i dalej pierdźcie w taboret. Nikt was nie zaprasza, są chętni i to jest najważniejsze. Chciałby jeden z drugim wypić piwo i zjeść kiełbaskę w tej samej cenie, za jaką są sprzedawane w sklepie. Więcej jadu.
  • Drogo?
    4
    0
    Suweren tak chciał(2025-08-21)
Reklama