UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A może powiesz, na którą stronę polskiej sceny politycznej oddano więcej głosów w ostatnich wyborach. To z czego utrzymuje się ta przegrana strona?Zwracam uwagę, że PiS, jako pojedyncza partia wygrała ostatnie trzy głosowania do parlamentu. I tego nie zmieni żadne bezsilne ujadanie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    59
    mm263(2025-06-10)
  • @mm263 - Nawet gdyby wygrała i kolejne dziesieć razy to i tak podatnik PiSowski straci. Bo tamci kradli i ci kradną ale sie dzielą. Taka to pislamizacja w umysłach połowy polskich obywateli.
  • @mm263 - "Zwracam uwagę, że PiS, jako pojedyncza partia wygrała ostatnie trzy głosowania do parlamentu" - Wygrała (?), tak ale tylko dlatego, że 800 plus dała, na które ja i inni teraz pracujemy. a w ogóle, to sam ujadasz. W Polsce teraz wstyd uczciwie pracować, trzeba z datków żyć i ma się lepiej, wiesz i to jest zasługa właśnie zwycięskiej partii PIS. dziękuję.
  • @mm263 - No właśnie, nic nie zmieni nawet ujadanie. Jaki wyborca taki Batyr i pośmiewisko na cały świat. Nawet Robert Lewandowski ma gdzieś taką Polskę i że opaska kapitana nie znaczy nic.
  • @mm263 - "Zwracam uwagę, że PiS" - a w domu se zwracaj uwagę, ok!
  • @mm263 - Przepraszam to o wyburzaniu budynków tu dyskutujemy czy o tym kto wygrał, kto przegrał ostatnie wybory, kto komu dał w mordę. A ja byłam z pieskiem czy bez pieska, tak to właśnie wygląda.
  • @Aso - Książki Batyra są dobre jak papieru w toalecie zabraknie. Zawsze pod ręką. Dobrze wycierają.
  • "się sracie" o te 800+ do 18 r. ż. a w Niemczech płaca 250 EUR zasiłek Kindergeld do 25 roku życia i jakoś nikt nie robi problemu. A to ile rządzący na stołkach w radach nadzorczych biorą to już nikt nie ma problemu...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    4
    ehhh23456(2025-06-11)
Reklama