UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Sami czytelnicy niech powiedzą jak widzą po parkingach ile osób parkujących na miejscach dla inwalidów porusza się na wózkach lub o kulach a ile to "Cwani posiadacze" karty. Sąsiad chodzi piechotą na działkę 1200 metrów a często zajmuje moje miejsce po zapytaniu się to odpowiada; " bo mam kartę to mogę". A dla mnie przejście dodatkowych 30 metrów to spory wysiłek. Takie są realia. Króluje Cwaniactwo i korupcja.
  • Prawda. U mnie przy bloku są 2 miejsca dla niepełnosprawych i zajmuje je jedna Rodzina. W tej Rodzinie jest jedna osoba niepełnosprawna, mieszkająca też w Naszym bloku, nieposiadająca samochodu. Rodzina sprawna korzysta z karty osoby niepełnosprawnej. Ale nie wiem, czemu zajmują aż 2 miejsca. Jestem świeżo po operacji i szukanie miejsca parkingowego jest dla mnie kłopotem. Wg mnie korzystanie z miejsca dla niepełnosprawnych tej Rodzinie w ogóle nie przysługuje. Oni znają moją sytuację, bo rozmawiałam z nimi, ale mają mnie i innych niepełnosprawnych gdzieś. Nigdy nie kłóciłam się z Nikim. Jest mi po prosto bardzo przykro. Jestem seniorką.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Anna L.(2025-05-15)
  • @Anna L. - Prosze wezwac straż miejską. Dostaną mandat i przestaną zajmować. Nieraz nie da się inaczej i trzeba w ten sposób zadbać o swoje. Hashtagi: #parking, #miejsceniepelnosprawn
Reklama