UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Odzywają się sami empatyczni ludzie i zapewne co drugi wielki katolik leżący krzyżem a ziejący jadem i do ludzi i do zwierząt...
  • @ Odzywają się- jestem empatyczną i jestem praktykującą katoliczką, ale mam dość szczękania i wycia psa, którego moi sąsiedzi zostawiają w domu na wiele godzin. Rozumiem, że muszą iść do pracy i pies zostaje sam, ale o tym trzeba było pomyśleć przed decyzją o zakupie psa. Właścicielka sprząta po psie, „tata” wcale. Na zwróconą uwagę jest reakcja- przestał mówić „dzień dobry „ i odpowiadać na moje powitanie. Mamy w Polsce najwięcej psów trzymanych w domach, biorąc pod uwagę całą Europę. Rozumiem w domu z ogrodem, ale trzymanie trzech piesków w bloku, to już duża przesada.
  • To zawsze mozna kupić wielbłąda i wyprowadzić się na pustynie, tam psów nie ma, choc czytając te slowa nawet wielbłąda byłoby żal
  • Ja jestem niewierząca, ale takie odklejone projekty proszę ogarniać z własnej kieszeni, nie z budżetu mieszkańców.
Reklama