UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Absolutnie rozumiem tą szalechetną inicjatywę, fajnie że ludzie troszczą się o zwierzęta, ale... W dzisiejszych czasach strasznie staramy się humanizować zwierzęta domowe (psy/koty), co wcale nie jest dla nich dobre. Mówię tu w kontekście tych pięknych kolorowych budek, obrazków, miseczek. Wydaje mi się, że to jest miły klimat, ale... dla człowieka. Zwierzę powinno być nakarmione, zadbane, zaopiekowane i przebywać w godnych warunkach. To wystarczy. Dzisiejsze trendy na psiecka/kotecka, karmienie zwierząt domowych jedzeniem lepszym, niż jedzą sami właściciele, ciąganie po klinikach za miliony. Dziwny znak czasów. Kochać zwierzęta, ale z rozsądkiem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    1
    no_juz_bez_przesady.(2026-02-20)
  • @no_juz_bez_przesady. - Torcik inwestycyjny to się nazywa - zawsze ktoś coś sobie odkroi. Po to te niepotrzebne psom kolory, cuda na kiju. Brak słów na to.
  • @no_juz_bez_przesady. - Ta opinia podoba mi sie najbardziej. Jestem wielką miłosniczką zwierząt, sama miewałam psy w swoim życiu, ale przesady nie lubię.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    0
    Ewa.M.(2026-02-20)
Reklama