UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Właśnie na tym polega demokracja, że każdy może publicznie wyrazić swoją opinię-nawet anonimowo. Poniekąd środowisko dzieci niepełnosprawnych jest hermetyczne i izolowane-w przedstawieniu wzięła udział garstka dzieci-zabrakło tych, ,bardziej chorych' ' -na wózkach itd. Nie zaproszono rodziców, dzieci, absolwentów-a przecież to oni są składową tej społeczności. Wyróżniono nauczycieli-żadnego dziecka-a są choć niepełnosprawne to i utalentowane Na słowo ciężko wierzyć w zasługi wyróżnionych efektów pracy nie pokazano- dalsze kolei losów wychowanków pominięto. Więc dla kogo ta feta?dla kadry?Dlaczego w placówce nie ma dnia dziecka, w tym roku nawet dnia mamy, dziadka, babci nie było liczy się tylko ciało pedagogiczne -sobie, ,imprezę' ' zawsze robicie na dzień edukacji. A społeczeństwo płaci. Rodzice zresztą też.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    23
    2
    mamawychowanka(2014-06-03)
  • Rodzice byli reprezentowani na uroczystości, przez radę rodziców, warunki lokalowe nie pozwalały na zaproszenie większej ilości osób. Jestem w radzie rodziców i byłam na uroczystośc, więc proszę nie wypisywać że nie było rodziców. A pieniądze na uroczystość to pieniądze ze składek nauczycieli po 30 zł i pieniądze z funduszu socjalnego. Nie płacimy darowizny co miesiąc, tylko składkę na radę rodziców, która jest wykorzystywana tylko dla dzieci, na co dokładnie, jest wywieszone na tablicy, każdy wydatek dyrekcji jest konsultowany z radą. Jeżeli chodzi o dzień dziecka, dzień babci czy mamy, to zgadzam się z tym, że kadra sobie to w tym roku odpuściła, nie podoba mi sięto, ale jeżeli chodzi o ogół zaangażowania w zajęcia z dziećmi, to kadra oddaje im całe serce i na pewno się nie wypaliła.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    19
    mamaprzedszkolaka(2014-06-04)
Reklama