UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Coś strasznego, jak można tak kalać we własne gniazdo!. Przecież było to piękne święto całej społeczności związanej z wychowaniem i edukacją dzieci niepełnosprawnych, które miały i mają to szczęście, edukować się w tej placówce. Serdeczne gratulacje dla pani dyrektor OSW nr 2,osób odpowiedzialnych za przygotowanie całej uroczystości związanej z obchodami 60 -lecia Placówki i 35- lecia nadania imienia patrona Janusza Korczaka. Piękna uroczystość, gratulacje! Być może było zbyt mało dzieci i rodziców z Ośrodka, ale warunki lokalowe nie pozwalały na większą ilość gości. Myślę, że przy 65- leciu wszystkie spostrzeżenia zostaną uwzględnione przez OSW nr 2.Co do przedszkola przy OSW nr 2,drogie panie, z tego co wiem, od 2-3 lat jesteście monolitem z OSW, więc na wyróżnienia i splendory przyjdzie jeszcze czas przy okazji 65- lecia, trochę cierpliwości, pokory i wyrozumiałości. Serdecznie pozdrawiam całą załogę placówki i życzę dalszych sukcesów.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    21
    obiektywnygość(2014-06-03)
  • To że moje dziecko jest przedszkolakiem nie znaczy, że ma być traktowane gorzej. Jeśli celebruje się święto patrona to kogo edukować?jak nie dzieci?kto powinien w tym uczestniczyć?Zresztą dzieci miały dzień dziecka o tym już zapomniano. Patron raczej też by skrzywił nos. Jeśli kadra jest taka wspaniała mogłaby chociaż posiedzieć nad teatrzykiem dla dzieci-zaprosić młodzież-może jakiś koncert?Nie mówię o prezentach - uśmiech na twarzy chorego, niepełnosprawnego dziecka można wywołać wieloma sposobami-a pamięć jest chyba najważniejsza. Kreatywności wśród kadry brak. .. potencjał wyczerpany-ale jakie dowodzenie taka armia. .. smutne ale prawdziwe. ..
Reklama