UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Narzekacie i stękacie. Poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną. Ile bym Pan chciał zarabiać.12tys netto. Srogo mówią ale w obecnej firmie ma Pan tylko 10tys netto. Dlatego chcę progres a nie regres wynagrodzenia. Proste.
  • Ja mam 5 i pół tysiąca netto i jak na warunki elbląskie to nawet dobre pieniądze a mnie osobiście zadowalają ale żeby było fajniej lubię moja pracę i atmosferę w niej a to już drugi ogromny plus który niweluje może dla innych tak niski zarobek. Podsumowując na dzień dzisiejszy jestem mega zadowolony z pracy oraz z osób z którymi pracuje na co dzień. Mam to szczęście i śpię spokojnie marząc i ciesząc się spoglądam w przyszłość.
  • Ratusz?
  • Cóż nie każdy ma wymagania i oczekiwania i po prostu zadowala się byle czym i byle jaką kasą ! 5 tysi to jałmużna ale sprawa każdego na ile się ceni i swoje umiejętności
  • Dokładnie tak. Mi nawet większe pieniądze ale w dennej pracy satysfakcji by nie dały. Nie tylko kasa się liczy ale też atmosfera oraz satysfakcja z tego co się robi.
  • Ale farmazony -:)))
Reklama