UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przepraszam, ale jakie zalecenia wyda lekarz po 23.00 i wypuści pacjenta do domu z receptą w środku nocy? Coś w tej interpelacji jest niepoukładane, no ale czego się można spodziewać po radnym tej opcji. Rozumiem, że po gębobiciu leci krew z nosa, i tu rozumiem interpelację, bo później można się tłumaczyć: przylałem, ale szukałem w nocy ateki, żeby pomóc i no... nie było. Wina UM. Wracałem nad ranem z kacem i chciałem w aptece coś zakupić, ale... nie było otwartej. Wina UM. Bądzmy poważni. Nikt przewlekle chory nie kupuje leków w nocy. Osoby z wypadków lub innych zdarzeń są zaopiekowani w szpitalu, a jak potrzeba to w nim zostają. Snusa natomiast w elbląskich aptekach nie kupi. Wina UM. Jak się nie ma nic poważnego do zainterpretowania, to się powinno cicho siedzieć, no chyba, że był prikaz uderzać w UM, czymkolwiek. To ja poproszę o modlitwę dziś o zaprzestanie marznących opadów, no chyba, że to wina UM to i dobry Boże nie pomoże...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    19
    16
    Matteoo777(2026-01-14)
  • @Matteoo777 - To się Pan zdziwi. Moje dziecko raz bardzo źle się czuło. Zadzwoniłam po godz 24 tak po 24 do pediatry i przepisała leki po które musiałam jechać do Gdańska. To raz a dwa na pogotowiu często dostaje się po godz 23 antybiotyki. Więc nie rozumiem zdziwienia. Hashtagi: #lekarz
  • @Matteoo777 - Sam kilkakrotnie słyszałem od znajomych o podobnych przypadkach które ich osobiście spotkały.
Reklama