UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zagrożenie ze sfory tych psów istnieje od2015 roku. Czyli witek. w Michaś. M jako gospodarze przez kilkanaście lat nie potrafili załatwić takiej blachoostki jakim jest odstrzał?!Litości!!! i ci nieudacznicy chcieli się brać za port?! Elbląg potrzebuje pilnej zmiany władz miejskich w tym suszy zęba!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    15
    Jawamwojtaniewybierałem(2026-06-05)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Skoro jesteś z witkiem (jeśli to imię to pisze się z wielkiej litry) i Michasiem no ty doradź im jak to zrobić. Tykać to sobie możesz kolegów z piaskownicy, którzy są takimi samymi udacznikami jak ty. Nie wypowiadaj się w imieniu ogółu Elblążan tylko tych miernych i wiernych.
  • Dwaj wyzej wymienieni zyli/zyja na moj i Elblazan koszt. Oni sa naszymi slugami, jesli nie potrafili zalatwic takiej sprawy to naszym obowiazkiem jest ich rozliczyc. Jesli przez te dzikie psy dojdzie do tragedii to winni beda wlasnie michas i wicia. A to ze mowie do nich na ty to oznaka braku szacunku. Za to jak mowia Elblazanie podobno dwaj w/w byli zajeci sciganiem swoich krytykantow-taki styl na wzor rosji czy bialorusi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Jawamówjtaniewybierałem(2026-06-05)
Reklama