UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • czy przyroda została zniszczona - TAK czy została trwałe zniszczona - TAK czy las jest miejsce gdzie tworzy się plac zabaw dla jednostek - niestety TAK Tak bardzo zachwalamy bażantarnie a tak łatwo i za przyzwoleniem można ją zniszczyć i jeszcze się z tego cieszymy - tam gdzie są wytyczone ścieżki nie urosną drzewa, martwe drewno leżące wykorzystywane na wzmocnienia, I pozostaje pytanie: czy ta Pania ma jakiekolwiek wykształcenie związane z budowaniem szlaków MTB i przeszkód?
  • @Ja. - Drzewa rosną nawet na ruinach, a instytucja która najbardziej niszczy Bażantarnię to ZZM.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    5
    Że tak powiem(2025-05-28)
  • @Ja. - W tym nie ma żadnego niszczenia Bażantarni. Cały bikepark jest na uboczu nie uczęszczanym przez nikogo. Większe ryzyko dla Bażantarni stanowią zapędy Nissana i radnych PO którzy agresywnie domagają się wybudowania ruchliwej obwodnicy przez Bażantarnie przecinającej jej szlaki.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    4
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-05-28)
  • @Ja. - dlaczego nie protestujesz kiedy leśnicy wycinają całe hektary?
  • @Ja. - Wspierają ją profesjonaliści z całej Polski. A bikepark w zasadzie powstał na wysypisku gruzu, śmieci i terenie tragicznie zaniedbanym przez ludzi. Warto mieć pojęcie o czym się pisze.
  • @Że tak powiem - TAK! Gratuluje zzm tak idiotycznego zarządzania i niedbalstwa.
Reklama