UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Gratulacje. To naprawde duzy sukces tak malego klubu. Brawo zawodnicy trener dzialacze. Tylko jest niestety jedno ale.... Czy zdajecie sobie sprawe jakie sa koszty grania w tej lidze? Kazdy mecz to kilka tysiecy zlotych zwlaszcza te wyjazdowe. Dojechac cos zjesc odnowa sprzet a u siebie potężne koszty za sedziow i obserwatorow. Nie chce byc zlym prorokiem ale jak nie macie pozadnego sponsora dla tych chlopcow to rykoszetem odbije sie to na 1 zespole i pozostalych grupach mlodziezowych
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    5
    Lagunnnaaaa(2025-11-19)
  • @Lagunnnaaaa - I właśnie po to się spełnia swoje marzenia. A determinacją i zaangażowaniem robi się awans aby ktoś zobaczył i się przekonał że warto wejść w sponsoring dla tych chłopaków teraz na wszystko trzeba mieć dużo kasy ale myślę że znajdą się ludzie dobrej woli co mają zajawkę na punkcie tego sportu. Dobra promocja miejscowości i jego okolic
    11
    3
    Jdjndjdjd(2025-11-19)
  • @Jdjndjdjd - Ok rozumiem. Masz zapewne racje z perspektywy trenera zawodnikow i byc moze nawet zarzadu. Tylko mam zla wiadomosc dla Ciebie. Takich awansow naogladalem sie w zyciu. Poczatkowa euforia prawie zawsze za chwile zderzala sie z brutalna rzeczywistoscia. Pilkarsko te druzyny beda w innej nieosiagalnej rzeczywistości organizacyjnie rowniez. Ale klucz to watek finansowy. Znaczy ja nie jestem prorokiem ale to bedzie krotkotrwala przygoda zakonczona w brutalny dla tych chlopcow i niestety dla calego klubu sposob. Obym sie mylil i za to bede trzymal kciuki. Powodzenia mimo wszystko
    3
    3
    Lagunnnaaaa(2025-11-20)
  • @Jdjndjdjd - Zeby byla jasnosc w jakiej lidze beda chlopcy grali. Przytocze kilka faktow: w sezonie 2024/2025 runda wiosenna mecz i rewanz oba zespoly wystepujace w tej lidze z woj. warmińsko-mazurskiego zajely dwa ostatnie miejsca. Spadkowe. Odpowiednio: 7 lokata wlasnie DKS Dobre Miasto 12 pkt bramki 22-74 oraz Stomil Olsztyn 1 pkt bramki 6-86.Ligę wygral zespół Znicz Pruszków przed Widzewem Łódź i Jagielonia Bialystok. W nagrode w tym sezonie graja w Centralnej Lidze Juniorow (odpowiednik juniorski ekstraklasy) gdzie po 15 rozegranych meczach sa na 13 spadkowym miejscu 13 pkt bramki 14-29
    3
    0
    Gonzalo Feio(2025-11-20)
  • @Gonzalo Feio - No i w czym problem ? Olimpia w CLJ to jakie ma wyniki? Niech grają, pojadą do Łodzi czy do Białegostoku, przegrają ale nikt im tego nie zabierze. Możliwe że w tamtych drużynach wystąpi jakaś przyszła gwiazda.
    1
    1
    Kibic2009(2025-11-20)
Reklama