UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czy nie czas by z tym blokowaniem ulic skończyć jak nie procesje to biegi i tak w koło ! Zdanie innych nic nie znaczy ? Bieganie jest sportem a sport to zdrowie ale nie po betonie czy asfalcie wdychając spaliny samochodów ! Zapraszam do lasu, cała Mierzeja otworem, alejki długie i szerokie a grunt miękki i co najważniejsze wdychanie czystego powietrza ! Dla organizatora liczy się reklama wymyślonego Piekarczyka ? v
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    68
    vxv7(2025-06-08)
  • @vxv7 - Zgadzam się. Mamy piękną Bażantarnie. Tam można zrobić bieg dłuższy i krótszy we wspaniałych warunkach przyrody Hashtagi: #Elblazanka
  • @vxv7 - Dokładnie zaorać i zasiać kisiel, w sobotę i niedzielę miasto wyludnione, a ty do lasu ich wysyłasz. Po to jest miasto.
    32
    13
    Szejk Ali(2025-06-08)
  • @vxv7 - Powiedz to w każdym innym mieście. Przebiegłem i za rok też pobiegnę. Bujaj sie
  • @vxv7 - Lepiej pobiegaj z nami, zanim sczeźnież od złośliwosci albo pęknie ci żyłka od nadciśnienia spowodowanego brakiem ruchu, kiełbasy z grilla, piwa i pilota od telewizora w łapie. Albo chociaż przejdź się do kościoła w niedzielę - zawsze to trochę aktywności! Od jednego dnia w roku z zamkniętymi ulicami jeszcze nikt nie umarł.
    26
    15
    Beton na kanapie(2025-06-08)
  • @Beton na kanapie - Sorry ale jestem aktywnym sportowcem na łonie przyrody, nie na asfalcie i Polbruk tylko tam gdzie jest świeże powietrze. Nie rozumie aluzji o pilocie czy kościele bo jedno i drugie nie ma nic wspólnego ze zdrowym sportem... szacunku trochę !
    14
    16
    vxv7(2025-06-08)
  • wam jak biegają nawet po bażantarni to wam przeszkadza!!!!! tak było ostatnio jak był jump&run i w biegu nadziei dla hospicjum jedna mamusia napisała w komentarzu czy nie mogą gdzie indziej biegać bo ona nie będzie miała gdzie iść z córką na spacer!!!!!
  • @vxv7 - W tym roku to akurat była porażka. Zawsze można było objechać bieg rondem na Traugutta górnośląska. Teraz bul obowiązkowy skręt w Nowowiejska i jazda pod bażantarnie. Wyszło że tylko jedna ulica była otwarta do jazdy na południe. Żeby nie było że jestem przeciwny takim imprezom. Nie jestem, ale trzeba je robić z głową. Tym razem ktoś nie pomyslal
  • @vxv7 - Osoba była na Mierzei? Gdzie te alejki długie i szerokie, takie dla krótkodystansowców? Zaprasza do lasu, który to las jest osoby do którego zaprasza osoba? Nie wiem czy osoba wie czym jest reklama, jak można reklamować coś wymyślonego? Ludzie wierzą w coś wymyślonego od ponad dwóch tysiącleci i osoba nie oprotestowuje?. Myślę, że osoba mieszka gdzieś w lesie, nie w Elblągu bo tu się wdycha spaliny samochodów 7 dni w tygodniu, jak to w mieście i chodzi się po polbruku i asfalcie, również cały tydzień. Coś powątpiewam we wszystkie słowa napisane przez osobę.
  • Tak ustosunkowuje się do obiektywnego komentarza, stęskniona za rozumem OSOBA.
  • Przecież mamy Ultra Wysoczyznę. Trzeba też rozróżnić biegi ultra od ulicznych.
  • @vxv7 - Ty nic nie rozumiesz...
    4
    0
    Biegam bo lubię(2025-06-08)
  • @vxv7 - "Rozumiem" a nie "rozumie", na litość boską, tam jest m na końcu.
  • @Biegam bo lubię - he he, na fotce to chyba trzask tłumaczy się lemingom z przegranej.... sromotnej....
  • @Meh - Znowu nauczyciel emeryt robi dyktanda ?
Reklama