UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Głupoty gadasz. Piotrek i jozek byli bardzo spabi szczególnie w kumite. Piotrek byl raz na zawodach i z walki zszedł z placzem bo dostal w oko. Widziałem to a teraz szkoli ludzi? Jozek przynajmniej byl dobrym technikiem ale zawodnik tez żaden. Tyle lat ekk jest i jie ma żadnego Mistrza wiata czy Europy? Wyniki tylko goliszewskiego ? Troche slabo ze po nim nikogo nie ma. Wspominając mietka wspomnij ze ta zwykły bandzior byl. piszesz głupoty.
  • MariuszLewandowski-Fc Chłopie a ty nie płakałeś ? Mi po treningach nie raz oczy tak puchły że nic nie widziałem a łzy lały się jak z cebra. Pioter wolał techniki finezyjne typowy semi contakct który potem przeszedł w Kikboxing ale nie chodziło o urawniłowkę - jedni kładli przeciwników te waza inni trafiali ich na jodan technikami obrotowymi. Ktoś miał pretensje do Maćka że nie podnosił rąk w gardzie skoro kasował przeciwnika kopnięciem z biodra ? No Olek oczywiście opierdzielał go na treningach ale chłop wynik robił i bez gardy. Co do Mietka to chyba zapominasz że był twórcą antyterorystów w milicji więc nawet jako "bandzior" zwykły nie był. Jego życie to temat na film i nie o wszystkim co wiem mogę mówić ale na pewno nie był człowiekiem zwykłym Zresztą do dziś pomaga pary kolegą jak może mimo że sam jest na marginesie. Czytaj mniej gazet a więcej rozmawiaj z ludźmi może zrozumiesz że zawsze był ponad "przeciętność". Może kiedyś dowiemy się jak to wszystko potoczyło się naprawdę bo to co widzisz to zupełnie coś innego niż to co faktycznie zaszło. Ale na razie on woli o tym nie mówić a ja wolę nie pytać. Ale kiedyś był jedną z gwiazd EKK i jednym z najlepszych zawodników w Polsce jak nie w Europie. A że poszedł inną drogą - życie...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-11)
  • MariuszLewandowski-Fc Kolego Piotrek był technikiem i w takiej formule w której liczyła się technika był zawsze górą. Ale tam gdzie wchodziło karate tradycyjne szczególnie te waza czuł się źle. Natomiast widziałem go w akcji "ulicznej" i nie myśl nawet żeby był słabym zawodnikiem Co do Józka to był szkolony w technikach wojskowych i znam wypadek gdzie poskładał pięciu lub sześciu Panów zakładając mały chwyt na prowodyra. Nie opowiadaj głupot i nie zapominaj że wygrać zawody a pokonać przeciwnika to dwie inne rzeczy. Mnie w połowie walk dyskwalifikowali właśnie za zbyt mocne techniki. Życie....
    1
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-11)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Mietek ciągle zyje na Malborskiej.... trochę wrak, ale ma 70 lat, czasami Zdichu do niego zachodzi, ale.... tez mozna go spotkac na Zatorzu. Niestety Puma zmarł. Mietek mowił, ze Kuca ciągle sędziuje. Macka widziałem ostatnio... trochę przytył.
    0
    0
    Wojtek Bąk(2026-01-13)
  • MariuszLewandowski-Fc @Wojtek Bąk - Co do Mietka to właśnie z jego kolegą z podstawówki wyciągamy go z zapaści udało się wywalczyć mu doliczenie do emerytury stażu z milicji teraz jeszcze pare innych spraw. Zdzicha Mietek jakoś stara się wspomagać ale to tragedia jest na finale, Pumy szkoda jak cholera Kuca świruje i Mietek ma do niego spory żal o debilne zagrywki ale faktycznie coś nadal robi jako sędzia tyle że z doskoku. Co do tycia to ja skoczyłem z 78 do 115 kg - starość. Cieszy że Maciek wyszedł na prostą - jak słyszałem miał poważne problemy z firmą. Pozdrawiam
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-13)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Sorki, dopiero zobaczyłem zdjecie, pamiętam Ciebie
    0
    0
    wojtkowski55(2026-01-13)
Reklama