UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Chwała za zwycięstwo, presja na zawodnikach ogromna i widać że jest dla nich za duża…. Mental do poprawy ! Teraz już będzie lepiej; )
  • Presje to ma chłop z 5 dziećmi s nie grajek z drugiej ligi.
  • @Papa. - Jeżeli ktoś angażuje się w to co robi, lubi to i mu zależy, to będzie czuł presję. I trzeba nauczyć się radzić sobie z tym.
  • @Papa. - A Ty co osiągnąłeś w życiu że w ten sposób komentujesz? Pewnie jesteś grajkiem ale na konsoli bo na boisku dostałbyś po pysku i z płaczem wrócił przed telewizor
  • Synku uwierz że mam więcej meczów w 1 lidze i ekstraklasie niż Ty na PlayStation. Umówmy się nerwy mogą się pojawić czy nawet ta wasza presja ale to jest czynnik który ma pomagać s nie paraliżować.
  • @Papa. - Jeżeli to prawda to najwidoczniej mocno Cię boli cały ten projekt. Nikt szanownego księcia doświadczenia nie wykorzystał ? Ciekawe kto taki z bogatą przeszłością źle życzy drużynie ^^ Hashtagi: #MysterFarmero?
  • @Papa. - „Synku” to zamiast wylewać swoją frustrację w internecie, zazdrościć, że ktoś stworzył projekt, który Ty nigdy w życiu nie byłbyś w stanie stworzyć, przyjdź na halę, pokaż swoje doświadczenie młodym, pomóż. A jak nie - to nie przeszkadzaj. Panowie sobie świetnie poradzą. Brawo Mikołaj, brawo Adam, brawo zawodnicy Hashtagi: #Fan
  • Kolego w którym momencie powiedziałem że źle życzę chłopakom? Życzę im z całego serca żeby zrobili awans i promowali ten piękny sport. Chodzi mi o to że od dwóch lat są nastawieni na awans to ta presja nie może ich paraliżować tylko dopingować. Tam grają dorosłe chłopy a nie dzieci i jak coś wyglądało źle to będę mówił że wyglądało źle a nie tylko klepał po plecach i mówił super chłopaki. Ze sportowym pozdrowieniem.
Reklama