UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Portel chwali się tym dziadowskim rekordem który nikogo nie obchodzi ale nie zajmie się zwykłymi czytelnikami i ich problemami. Gliwicach wiele portali pisało o problemie, a nasz portal tylko dla pseudoelita. Normalni ludzie wiedzą, że we wszystkim trzeba mieć umiar, a nie prawie całodobowy huk. I jeszcze idioci którym się to podoba bo nie wiedza jak niszczy to ich zdrowie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    8
    Totylkoja(2021-08-25)
  • @Totylkoja - gosciu, ludzie sie z Ciebie smieja. nawet Ci ktorzy nie skacza. rusz mozgiem i idz ksiazke poczytaj bo nikogo Twoje p... nie obchodza. Hashtagi: #trolling, #pis, #idiotyzm
    7
    7
    Andrzej6777(2021-08-25)
  • @Andrzej6777 - Ludzie świeże mnie śmieją? A co mnie to obchodzi? Też ni argument. Walczę o swoje prawa - ciszę i spokój we własnym domu i ogrodzie. Ps. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni m!.
    7
    5
    Totylkoja(2021-08-25)
  • @Totylkoja - Wyciągnęłaś się w temat jak sukienka w łańcuch. "Sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba ". Wiesz że jesteś śmieszna jak stare polskie komedie
    3
    5
    Beka z ciebie(2021-08-27)
  • @Beka z ciebie - Jak komuś na łeb coś spadnie to też będziesz miał bekę? A nieee wtedy będzie a nie mówiłem że tak będzie a nie mówiłem… Z resztą co ja tam wiem w tak ekstremalnych sportach nic a nic nie może się stać.
    3
    1
    elblongi(2021-08-27)
  • @Beka z ciebie - Gustuje w kobietach nie chłopach ale głodnemu chleb na myśli. A tak niskie latanie nad dachem zabudowy mieszkalnej jest nielegalne.
    1
    0
    Totylkoja(2021-08-27)
  • @elblongi - W pobliżu mnie jest uschnięte drzewo którego właściciel nie chce wyciąć bo jest nieosiągalny a miasto nic z tym nie robi, bo nie może i ten czerwony samolocik lata tak niebezpiecznie nisko tych gałęzi. Może wydarzyć się tragedia bo drzewo spadnie na pas drogowy.
    1
    0
    Totylkoja(2021-08-28)
  • @Totylkoja - psychol jesteś i czub. tyle w temacie
    1
    2
    Andrzej63636(2021-08-28)
Reklama