UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To "odgrażanie się" w tytule, to chyba "a propos de facto" odbywającego się Święta Chleba. Na nim też "tanio skóry (a nawet całej pajdy) nie sprzedadzą"!😉
  • Z ta pajdą to jest tak jak widziałem wczoraj. Na oko majętni ludzie ale jedną pajdę za 10 złotych kupili ale kazali ja przekroić na pół żeby oboje sobie tak posmakować. Widać 20 złotych to za dużo aby kupić dwie pajdy a raczej kromki chleba.
  • Na "oko" to facet w szpitalu zmarł. Nie licz nikomu pieniędzy. I tłumacząc z angielska :"Nie oceniaj książki po okładce". Oprócz rachunku ekonomicznego, istnieje jeszcze takie coś jak "zdrowy rozsądek", chociaż niestety, jak widać po takich komentarzach jak twój, z każdym rokiem niestety co raz bardziej w zaniku.
  • Piszę o faktach a nie o zdrowym rozsądku. Dla mnie możesz wykupić cały stragan i rozdać ludziom za darmo. Skoro na, ,oko facet w szpitalu zmarł " to przestań opłacać składkę zdrowotną bo na oko z Ciebie zdzierają. Widać że masz samokrytykę opanowaną a raczej że z każdym rokiem niestety co raz bardziej jej brak.
  • Tak. Piszesz o faktach, używając słów "na oko". Faktycznie! Dalej nic nie rozumiesz...
  • Ty nic nadal nie rozumiesz ale próbujesz zabłysnąć czepiając się potocznego zwrotu. Kiedy na oko widzę jak Kaczyński bije brawo dla Trumpa ten sam Kaczyński mówi że nigdy go nie oklaskiwał w Sejmie. Są z nim filmy jak w Sejmie to robi ale się tego wypiera. Ba na żywo to robił skandując, ,Donald Trump". Tak więc, ,na oko" nic nie jest pewne a fakty są faktami.
Reklama