UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Słaby mecz Startu. Kolejny raz te słabe sędzie! Nie ma umiejętności to i nie ma dobrego wyniku. Sezon stracony!
  • U niektórych całe życie, biedni komentujący.
  • A co komentować nie wolno czy jak? No pewnie jeszcze należy nasze dziewczyny pochwalić i w ogóle nie widzieć i niczego nie wytykać. Masz rację. Jak komentować to tylko dobrze każdego i wszystkich.
  • Słaby jest ten Start i tyle. Zero taktyki, zero formy, zero pomysłu na grę. Walka była, ale chwilami tylko. Skuteczność też fatalna. Prawem kibica jest komentować. Jeżeli jest źle to trzeba o tym mówić, a nie głaskać i chwalić! Pora niech zarząd wyciągnie wnioski z tego słabego, jak na klub z takimi tradycjami, sezonu.
  • Wnioski to oni złożą budżetowe na większą kasę z miasta. Poczuli pieniądz to w 2027 wystąpią lekko o 1.2 mln dotacji. Skoro milion już usiadł. Tylko progres w wydatkach a sportowo regres.
  • Trenerka ma banan od ucha do ucha. Dowiemy się zaraz, że gdyby nie ona Final Four nie było w zasięgu klubu. Patrz losowanie jedyna przeprawa do Final Four to był Ruch Chorzów vel Ruch Kalisz. Spadkowicz na drodze do półfinału a wcześniej tylko wolne losy.
  • Ogarniasz w ogóle o czym jest mowa? Jest taki klub wzajemnej adoracji gdzie za powiedzenie złego słowa na zawodniczkę dostajesz komunikat o klubie tylko dobrze, oni nazywają to Klubem Kibica. A sportowo widzisz jeden mecz ze spadkowiczem doprowadził do wielkiego półfinału w FinalFour. Taka to drabinka, tak mikro środowisko klubów i taki to poziom sportowy. Psim swędem awans bo jak gra była o utrzymanie ten sam klub z Chorzowa leje nas u siebie i na wyjeździe i robi na EKS 6 punktów. Ja rozumiem, że zawodniczki mówią co muszą, powalczymy, ale ja tam walki nie widziałem. Pani Pentek mecz wyjątkowy, bez niej, można było zejść po 30min wynikiem -10 bramek i spakować się do wyjścia.
Reklama