UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kazia była super. Czytając, pomyślałem o swojej byłej klasie, matura 1983 human. Zero kontaktu z kimkolwiek, życie pozamiatał o stare znajomości. Dziewczyny pozmieniały nazwiska, nawet nie wiadomo jak szukać.
  • Matura 1982 klasa mat-fiz, mamy cały czas kontakt ze sobą, spotkaliśmy się po 5,10,20,25 latach, a na 40-lecie od matury spotkaliśmy się w bardzo dużym gronie, brakowało 8 osób, z których dwie nie żyją, w mniejszym miejscowym gronie spotykamy się niezmiennie od czasu do czasu i to jest piękne, mamy swoją grupę na Messangerze, dzwonimy do siebie, jak się chce to można wszystko ogarnąć, 3 października znowu się zobaczymy w niezłym składzie liczebnym, pozdrawiam wszystkich absolwentów II LO 👋
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    Renata 63(2025-09-21)
  • @Renata 63 - Urocze zdjęcie. Bezpretensjonalne, szczere, bez pozowania. A to przecież stan wojenny! Fryzury i moda dziś nadal aktualne. Czuję ten klimat!
  • Ta pani nie była super, nasza młodość może była
  • Witam. Darku czy to Ty ? Pamiętam że na lekcji chyba francuskiego siedzieliśmy w tym samym długim rzędzie ławek razem z Wojtkiem G. , Mirosława B. Katarzyną Pi paroma innymi osobami. Gdy zaczytaliśmy naukę we 09/1979r było Was trzech : Wojciech S, Wojciech G. I Ty. To były fajne czasy. To prawda zmieniłyśmy nazwiska ale sporo osób z naszej klasy nadal tu mieszka. Nawet raz udało się nam dzięki Pani profesor H. Marciniak ( od rosyjskiego) spotkać w małym gronie. Ożyły wspomnienia. To było jeżeli dobrze pamiętam w 1988!r. Pozdrawiiam R. K
  • Skoro pan Mianowski zaczynał naukę w 2 lo w 1956 roku, to nie mógł uczyć się jeszcze w latach siedemdziesiątych.
  • No nie, to nie Darek, a jeden z Wojtkow, ten na S 😁
  • Niestety to nie ten Darek. Jak uważnie przeczytasz moje wspomnienie maturę zdawałem w 1960 r.
  • ja zaczynałem w 1956 a kończyłem w 1960 r. W latach siedemdziesiątych byłem już po studiach
Reklama