UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Oj oj oj a miała być taka Tuskolandia oj oj. Jak Tusk krzyczał skończy się PIS - skończy się drożyzna... młodzi uwierzyli a teraz proszą żeby klatek schodowych w blokach nie zamykać. Panie premierze co POszło nie TAK ?
  • kłamco podły - u spowiedzi byłeś?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    5
    Netkot(2026-02-20)
  • Co poszło nie tak? Już odpowiadam. Osiem lat PiSu poszło nie TAK!!! Teraz trzeba to wszystko naprawiać i sprzątać po nieudolnej i kłamliwej prawicy. To poszło nie TAK.
  • "Jak Tusk krzyczał skończy się PIS - skończy się drożyzna... " - i co, skończyła się, żywność co tydzień drożeje jak za PIS? Nie. Drożeją te rzeczy, które oszuści z PIS sztucznie (cwaniackimi niby tarczami) utrzymywali. A jak Nawrocki OBIECAŁ tańszy prąd przed wyborami, to tylko obiecał. Po co tak mówił, skoro doskonale wiedział, że to kłamstwo? Bo wyborcy PIS jak pelikany łykają wszystko i głosują na obiecanki.
    5
    13
    Netkot(2026-02-20)
  • Pewnie Tusk sprawił, że nie zdobyłeś dobrego wykształcenia, kwalifikacji zawodowych, oj oj niedobry ten Tusk.
  • Ja bym wam jeszcze 800+ zabrał !
  • @Netkot - Netkot widać poziom twego umysłu, a tusowskie wiadomości właśnie taki stan twojego umysłu kształtuje, a prezydent Nawrocki już na początku swojej kadencji wniósł ustawę odnośnie cen energii ale przecież rząd Tuska odłożył ja do zamrażarki, zajmuje się bezpodstawnymi zarzutami byłym ministrom. a nie gospodarka państwa, fazy do upadłości naszego narodu, a Polacy takiego pokroju jak ty nadal nic nie rozumieją, bo właśnie bezrozumnymi łatwiej jest rządzić i manipulowac
  • Czy ja Ci wypisuje o stanie Twojego Umysłu. Wyobraź sobie, że od 20 lat NIE OGLĄDAM żadnej telewizji - nie mam telewizora jako takiego. Nie znoszę mieć wskazywane jak mam myśleć, ROZUMIESZ może, czy nie. Sam lepiej sprawdź stan swojego umysłu bo popierasz zwykłych oszustów.
    3
    1
    Netkot(2026-02-21)
  • @Netkot - W skupach ceny płodów rolnych potaniały drastycznie, a w sklepach nie widać jakoś obniżek cen żywności, drożyzna się nie skończyła, bo aby się skończyła to musi nastąpić deflacja, tymczasem mamy niską inflację, ale jednak, co oznacza, że ceny nadal rosną, tylko dużo wolniej jak za poprzedników i drożyzna nie zniknęła. Niektóre towary trochę potaniały, inne podrożały jak np. kawa czy czekolada.
  • @Netkot - A wyborcy po to jak młode kaczki łykają kłamstwa tuska
Reklama