UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kilka miesięcy temu wylądowałam na SOR-ze, ale widocznie miałam dużo szczęścia, bo trafiłam na bardzo pomocnych pielęgniarzy. O ile oni starali się i robili, co należało to nie mogę tego powiedzieć o pani doktor która akurat wtedy miała dyżur, ona NIE SŁUCHAŁA jak mówiłam co mi jest i w trakcie rozmowy OLAŁA MNIE I WYSZŁA. Mówiłam to do pielęgniarzy, ale oni chyba wiedzieli jak się z nią pracuje i nie mogli nic z tym zrobić. Po jakimś czasie pani doktor stwierdziła, że mogę iść do domu. Chciałabym nadmienić, że mimo zachowania i braku współpracy z panią doktor to NIE MOŻNA wrzucać wszystkich do jednego worka. Zespól pielęgniarski na który trafiłam o mnie zadbał, dziękuję
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    pacjent(2025-08-26)
  • @pacjent - Tylko diagnozę Tobie stawiali pielęgniarze bo Ty pewnie z Google wiesz co Ci jest. Odważnie. Służba zdrowa to jedna wielka patologia. Zobacz jak oni się uwłaszczyli na covid. Pensje po 200% latami do odwołania stanu epidemii. Na SOR pracują po 24/48h ciągną dyżury to jak on ma się skupić na pacjencie. Na logikę tego nie ogarniesz jeżeli lekarzy brakuje, sami lekarze o tym trąbią, Ci sami lekarze klaskają na weto Nawrockiego, które odetnie lekarzy zza wschodu. Kwadratura koła. Studenci medycyny jeszcze lepsze kwiatki. Studia bezpłatne na Akademiach Medycznych. Specjalizację zrobić i już wiedzą, że aplikować będą o etat w Niemczech, Norwegii, Szwecji itd. Dyskusje tego typu zwiad na rynku pracy prowadzi się już na studiach. A bez specjalizacji mogą i na SOR obsługiwać po 600 godzin w miesiącu.
  • Skąd stwierdzenie, że z google xd błagam.. wrzucanie wszystkich do jednego worka - to temat mojego komentarza, a nie dygresje polityczne i dywagacje na temat ogólnych problemów służby zdrowia choć na pewno jest dużo jeszcze do zrobienia i do zmiany.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    pacjent(2025-08-27)
Reklama