UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Na to idą NASZE podatki SZOK. To ilu inwestorów sprowadził poprzedni prezydent Wróblewski ? Czas rozliczyć go z obietnic. Bo jak nikogo, to niech odda swoje wynagrodzenia za cały okres pracy w urzędzie. Co robi konkretnego dla polepszenia sytuacji mieszkańców kontynuator polityki poprzednika obecny prezydent ? Bo takie spędy to jest markowania działań - czyli ŚCIEMA. Ile przybędzie forsy w kasie miejskiej po takiej imprezie ?
  • Ile forsy w kasie miejskiej przybywa z powodu organizacji pochodów związanych z pochodami przebierańców 6 stycznia, 4 czerwca i temu podobnymi datami, to jest prawdziwa ŚCIEMA, NA TO IDĄ NASZE PODATKI I TO JEST SZOK. Dni Elbląga są finansowane z kasy miejskiej bo to święto miasta i jego mieszkańców, a nie markowanie jakichkolwiek działań. Może pasibrzuchy w czarnych sukienkach zaczną wyciągać ręce tylko do swoich wiernych, na zasadzie dobrowolnych datków, a nie żyją na koszt podatnika.
  • O potomek tych co przyjechali na czołgach z czerwoną gwiazdą się wypowiada tymi samymi hasłami jakie wtedy nieśli ze sobą. Te same txty leciały przez całe PRL z strony PZPR'u.
  • Panie starszy(wszak przeżyłeś czasy PRL-u) należy udowodnić takie oskarżenia, ale już już nie mnie, gdzie indziej. Ja odniosłam się tylko do poprzedniej wypowiedzi, nie prawiłam żadnych farmazonów wyssanych z palca, ale to domena zwolenników teorii, że ziemia jest płaska.
Reklama