UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Kamil Nowak przesyłał portEl. pl.... swoje błogosławieństwo. " Znaczy chłop poszedł w procesową niepoczytalność i chorobę psychiczną...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    81
    1
    GłębokaMyśl(2025-02-17)
  • @GłębokaMyśl - Widzialem goscia kilka razy na miescie i nie jestem pewien czy udaje niepoczytalnosc :)
    12
    0
    Fanfary(2025-02-17)
  • Kosmita @GłębokaMyśl - A ja człeka rozumiem i nawet mi GO szkoda, że być może nie udał mu się pomysł na życie. Bo w końcu tyle naszego co potrafimy własnym rozumem dla siebie i bliskich przygarnąć. A cóż innego w koło robią jego rodacy? On żeby się już głupio nie spowiadać przynajmniej wymyślił własną religię i dobrze.
    1
    11
    Kosmita(2025-02-17)
  • @Kosmita - Przygarniaj miły kosmito, ale w granicach określonych prawem. Pański wpis zrównuje wyłudzenia komputerowe, napady z bronią w ręku, matactwa giełdowe, ogólnie rzecz ujmując przestępstwa z uczciwymi sposobami zapewniania sobie środków do życia. MAKaBRA !
    6
    1
    GłębokaMyśl(2025-02-17)
  • @Fanfary - "Widzialem goscia kilka razy na miescie i nie jestem pewien czy udaje niepoczytalnosc :)" Ma dobrego adwokata i jest rozsądny.
    5
    2
    GłębokaMyśl(2025-02-17)
  • Kosmita @GłębokaMyśl - Macie Dekalog i wystarczy GO nie wykręcać jak komu w danej chwili pasuje. Prosta sprawa i wszystko jasne. No, ale jeśli chcecie każde słowo na odwyrtkę, to..... Ja już Wam nie poradzę.
    0
    5
    Kosmita(2025-02-17)
  • @Kosmita - GM nie ma dekalogu i generalnie to ona słabo miłuje personele naziemne bez znaczenia jakiemu wyznaniu przewodzą...
    0
    1
    GłębokaMyśl(2025-02-18)
  • Kosmita @GłębokaMyśl - A co ze "Złośnicą" z translatora?
    0
    0
    Kosmita(2025-02-18)
  • @Kosmita - Absolutnie nic w przypadku GM, gdyż w/w nie wypowiada się o rzeczach, które są jej całkowicie obce. Choć oczywiście nick zobowiązuje... ; -)
    0
    0
    GłębokaMyśl(2025-02-18)
Reklama