UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • jaa Das Model alez jesteś błyskotwiy twoje komenty powalimy mnie na łopatkę swoja merytorycznością i konsensuesem zagadnienia :) buhahah naprawde dołuja mnie twoje minusy i riposty, Na pewno się popłacze i ucieknę bo ty coś napisałes i na pewno kogos to obchodzi. nie sądz przypadkiem ze kogoś obchodzą twoje dyrdymały, co człek to opinia i pisz co chesz sływa to po mnie i nie masz racji! hahah a konkrety? przykłady? wolę pisac z hydrantem niż z toba wdwać się w polemikę z jakimś anonimem co wymaga od innych odpisu a sam anonim, jakby cos podpisy zmieniały buhahaha
  • Tyle wypocin, bo zwyczajnie nie masz nic do powiedzenia. Tylko drwiny, obśmiewanie i opluwanie. Typowe podejście pisowskiego wyznawcy jak nie ma żadnych sensownych argumentów.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    2
    DasModel(2025-02-17)
  • @DasModel - BUhahah Das Model buhaha tylko jedna mantra PIS? A skąd wiesz? A może jestem z PO KO? a skąd wiesz że ja z PISU? buihaha ale jasnowidz, haha nie ma o czym z toba pisać coś sobie uroiłeś i walisz w to jak w bęben na meczu; -D boki zrywać, załamałeś mnei swoją komentem, normalnie leżę!; -P widać że jestes pisowcem :D
Reklama