UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Byłem i widziałem. Rewelacja. Wreszcie coś co powinno być na poziomie naszego miasta. Brawo Panie Prezydencie Michale, super i bez kompleksów. Tak trzymać i nie przejmować się tym ujadaniem z zazdrości że wreszcie się komuś coś udało. Uważam że nasza miejska gazeta internetowa tym artykułem strzeliła sobie w stopę jak naczelny policjant granatnikiem w sufit. Oj nie można..... w swoje gniazdo Panie redaktorze - nie przynosi to Panu kompletnie splendoru.20 tyś? - trudno - jakość kosztuje.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    10
    mateo1(2025-03-19)
  • MariuszLewandowski-Fc @mateo1 - Mój drogi paszteciku - to nie ujadanie ale opinie. Nikt nikomu nie zazdrości ale po zmianie formuły wręczenia Nagród Prezydenta wypada ocenić wydatek i jego efekt. Moim zdaniem efekt nijak do nakładu i ktoś kto się z tą opinią nie zgadza powinien to uzasadnić. Po Referendum w 2013 przez pół roku Elbląg otwierał wszystkie serwisy informacyjne w każdej polskiej telewizji - przelicz sobie ile miliardów złotych kosztowałaby podobna akcja promocyjna ? Co zaś do Pana Gruchalskiego to wprost przeciwnie ma słuszne wątpliwości co do sensu ponoszenia wydatków i ma swego rodzaju moralny obowiązek się nimi podzielić z czytelnikami. Jakość Elbląskiej Orkiestry Kameralnej czy Diamentów albo Cantaty nie ustępuje pierwszej lidze Polskiej sceny artystycznej. Nie po to utrzymujemy te instytucje żeby dotować chałturki.... Ja owej Pani wcale nie kojarzę czyli konferansjerka znana z faktu że jest znana ? Ogarnij się chłopie bo strzelasz sobie nie w stopę ale w głowę....
    6
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-19)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Aleś Pan mądry Panie Lewandowski fc. Aż mnie zatkało !!!! :). Pańskie wywody kompletnie mnie nie przekonują. Był Pan tam? - na miejscu? Widział Pan to wydarzenie na żywo ? - zakładam że nie. Domyślam się więc sądząc po pańskim uwielbieniu do wszelkiego rodzaju pasztetów, żeś Pan w tym czasie konsumował wątpliwej jakości pasztet po którym trzyma Pana do dzisiaj. I tyle w temacie proszę Pana.
    0
    3
    mateo1(2025-03-19)
Reklama