UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Smutne jest to, że część ludzi uważa iż śmierć zwierzęcia jest mniej "warta" niż człowieka, że można bez wyrzutów sumienia korzystać z tej śmierci choćby w postaci futer, torebek, bucikow o jedzeniu nie mówiąc..... ordynarny chów a potem potworne zabijanie, gazowanie..... dziś myślę również o tych zwierzętach które masakre już mają za sobą i o tych które w ciasnych klatkach, boksach są trzymane i za chwilę.... na haki niektóre jeszcze żywe
  • MariuszLewandowski-Fc Śmierć moja droga jest naturalną konsekwencją życia i pora dorosnąć do tej wiedzy. Właśnie po to żeby to zrozumieć dzieci powinny wychowywać się ze zwierzętami i taka jest najważniejsza rola wychowawcza psa w rodzinie. Życie psa czy kota jest mniej warte niż życie człowieka acz w wielu przypadkach mogę udowodnić że jest odwrotnie a przykładem jest choćby to że zbrodniarzy z III Dywizji SS Toten Kompf więżniowie obozów bili i zapewne wielu zamordowali a ich psów w zasadzie nie mordowano mimo że były niebezpieczne. Po to żeby śmierć zwierząt gospodarskich była humanitarna mamy system prawa - nie raz widziałem ubój zwierząt za pomocą prądy czy wybijaka i widok nie był miły ale potrzebujemy ciał zwierząt żeby przeżyć - taka widać wola Boga i musimy akceptować to że tak ten świat działa. Za wieszanie na haku żywych zwierząt jest paragraf w kodeksie karnym /chyba nawet kilka/ i dlatego tych przestępców trzeba relegowąć ze służby jak najszybciej. Takiej policji zdecydowanie NIE
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-06)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Aleś się chłopie rozpisał, ty chyba w domu nie masz nic do gadania i odbijacz sobie na portEl ? Chyba już cię wszyscy znają?
  • MariuszLewandowski-Fc Akurat lecę z odwołaniem na wypociny komendanta Straży Miejskiej, ,, ,Boże miej w opiece tych ludzi jak zarządza nimi taki tytan intelektu... To tak to przypadkiem w sumie w podobnym temacie - pragmatyka działania służb mundurowych w Polsce jako dowód że myśl społeczne Juzefa Stalina jest nieśmiertelna... To tylko dowód ze nie tylko w Straży Miejskiej w Elblągu, ....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-06)
Reklama