UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Cóż brak słów, często widuję elbląską milicję w pobliżu nowej Holandii śpiących w radiowozie oczywiście silnik na chodzie dzwoniłem kilku krotnie na komendę żeby zrobili coś z tym w odpowiedzi usłyszałem cytuję, przeszkadza to Panu, albo jest Pan nie wiary godny, lub pytanie czy milicjanci wymagają pomocy medycznej, nawet nie pokuszę się jak niski poziom reprezentują przedstawiciele MO...
  • MariuszLewandowski-Fc Proszę wykonać fotografie radiowozów wraz z telefonem pokazującym datę i godzinę. Sprawdzimy.... mój mail mariuszlewandowski1966@gmail. com... A ja podjadę i sprawdzę czy tak jest. To że radiowozy stają na ulicy Czerwonego Krzyża a Policjantki i Policjanci robią zakupy widzę ale uważam że to akurat służbie nie uwłacza. Natomiast spanie na służbie zdecydowanie jaj uwłacza Proszę podać kiedy i na jaki numer Pan dzwonił z informacją. Niski poziom może nie do końca bo kilka interwencji zrobili naprawdę dobrze np. ostatnio szukali pracownika "Żaka" podejmując bardzo szybki obowiązki. Ale co do kadry wyższego szczebla się nie wypowiadam - przynajmniej na razie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-06)
Reklama