UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ha, ha, ha. Pisałem o kondycji koryta Kumieli mnóstwo razy. Teraz powinni zapłacić za straty urzędnicy Wód Polskich za brak chęci do pracy, brak wyobraźni, Cóż, tak tylko można w państwie z kartonu.
  • Elzam budują budynek Elzam Tower na Obwoźnej powinien walczyć o poszerzenie kanału Kumieli wzdłuż ich działki od strony ulicy Fabrycznej. Teraz nie dość że mieszkania nie idą to jeszcze garażowiec zalewa będzie. Od lat wąski zaromośnięty rów od przepustu na Grunwaldzkiej spiętrza odcinki wczesniejsze i nikt nic z tym nie robi tylko czasem brzegi kosi z trawy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    7
    ElzamSamWinien(2025-07-29)
  • Kartoniarz, wskaż mi miasto, które przyjmie taką ilość wody na dobę, przy zadbanych studzienkach? Na wakacjach, w Norwegii doświadczyłem niedawno opady rzędu 70mm/m2,doszło do podtopień i osunięć ziemi. Z naturą i swoją głupotą nie wygrasz.
  • Z kartonu to już było, ale 5 lat wstecz.
  • A gdzie Kierwiński? Brygada uśmiechnijcie się, Hej.
    9
    8
    Bezprawie Tuska(2025-07-29)
  • @ElzamSamWinien - Ul. Obwoźnej?! Obwoźny to jest cyrk, jak akurat ruszą zady z ratusza żeby się podlansować. Ulica nosi nazwę: Oboźna...
  • Gdyby wszyscy obwiniali rządzących za skutki żywiołów, to wiele Państw byłoby z "kartonu".
  • A kto z radnych kierował zapytania do Wód Polskich ws rzeki Kumieli? A miasto samo przez siebie nie jest w stanie podjąć działań? Same sieroty za pieniądze ludzi. Tylko drzewa sadzić potrafią. Hashtagi: #Agdziedzialaniaradnychmiasta?
    0
    2
    Nastek(2025-07-29)
Reklama