UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Do Dyrektora Departamentu Zarządzania Dróg UM w Elblągu - większość ulic na dzielnicach peryferyjnych miasta marzy o nawierzchni jak ta na zdjęciu. Tymczasem Pan poszukuje wykonawcy do wymiany tej nawierzchni na ulicy Nowogródzkiej. Gratuluję Panu ambicji oraz wyznaczania sobie i swojemu zespołowi wysoko ustawionych celów. Mam nadzieję, że z taką samą determinacją i konsekwencją będzie Pan poprawiał stan wszystkich dróg w Dąbrowie, Rubnie, Zajeździe, Krasnym Lesie, Próchniku
  • Tak naprawdę wygląda ta droga. Tysiące ludzi mieszka na tej ulicy. Zapraszam Cię do spaceru tą drogą w ciemności (bez oświetlenia ulicznego), kiedy pada deszcz. Tak jak wiele dzieci robi to każdego dnia.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    13
    STFU_EL(2025-03-03)
  • @STFU_EL - Osobom z Okólnika marzy się to co pokazałaś na zdjęciu. Zamiast budować to czego nie ma to remontują to co jest i nie jest absolutnie pilne. Glupota
  • @STFU_EL - Nie ma tragedii. Lepiej żeby dziury w bażantarni zasypali bo wstyd przed turystami
    4
    1
    Elbląg miasto kościołów(2025-03-04)
  • @STFU_EL - Kupowaliscie mieszkania o połowę tańsze niż w mieście i nie myśleliście gdzie jest haczyk ? Miasto musi "nauczycieli"religii utrzymywać a nie myśleć o tak przyziemnych sprawach jak ulice
    5
    2
    Kościoły zamiast dróg(2025-03-04)
  • @STFU_EL - A u nas jest tak. Krasny Las, Lema. Ja życzę Wam tego remontu, ale my marzymy o takich płytach i ciągle słyszymy o braku środków.
    0
    1
    paw_EL(2025-03-04)
  • @paw_EL - Ktoś Was zapewniał o budowie drogi? Weźcie się zrzućcie HDS zakup płyt i po problemie. Tam u Was albo jest zestawienie prywatnych działek albo Was deweloper wrzucił na off-road. Widziały gały co brały.
  • @paw_EL - Mechanicy zacierają ręce. Ten widok nie jest obcy mieszkańcom większości nowych lokalizacji w obrębie miasta. Szczęśliwy ten co mieszka na początku takiego bagna. W sensie przy głównej.
  • To jest droga gminna. Mamy też drogi prywatne i uwierz mi, zrzucamy się i robimy sami. Zarząd Dróg wycenił utwardzenie tymczasowe (tylko o takie prosimy) na 155 tys. Weź się zrzuć, no weź...
    0
    0
    paw_EL(2025-03-04)
  • Widocznie jakiś nierób z UM tam mieszka?
  • A ile zabudowań się mieści przy ulicy Okólnik ? Nie rozumiem o co Wam ludzie chodzi. Płacimy podatki tak jak wszyscy, mam nadzieję że i u Was droga powstanie.....
  • Przy Nowogródzkiej jest 13 bloków mieszkalych i kilkadziesiąt domów jednorodzinnych. Nie ma co tego porównywać z Okólnikiem.
Reklama