UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kolejny kaganiec. Zagapisz się i już oprawcy cię mają a później biadoleni, że młodzież ucieka, że dzieci się nie rodzą w tym parszywym kraju.
  • "Zagapisz się"... O matko, proszę, nie wyjeżdżaj na drogę, skoro "się zagapiasz".
  • Jeśli dla ciebie jazda z dozwoloną prędkością to kaganiec to co myślisz o tym że policja kieruje do sądów sprawy pihanych kierowców ? To też ograniczenie twoich praw ? Co za ludzie w tym Elblągu żyją
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    1
    Sosnowiec północy(2026-01-29)
  • Zagapisz się ? Ty nie powinieneś wsiadać za kółko bo kiedyś się zagapisz i wiedziesz na skrzyżowanie na czerwonym albo przejedziesz dziecko na pasach. Często jeżdżę do Gdańska i przynajmniej raz w tygodniu wyprzedza mnie ktoś z prędkością dużo większą niż moje 140.W sezonie młodzi się chwalą ze do stolicy dojadą w mniej niż 2 godziny
    4
    1
    Widzialem(2026-01-29)
  • Głupszego tłumaczenia nie słyszałem. Jak można się zagapić na drodze szybkiego ruchu? Teraz już wiem skąd wypadki na prostej drodze. Jak się nie umiesz skupić na jeździe to może czas już przestać jeździć?
    1
    0
    Zagapił się 😂(2026-01-29)
Reklama