UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Dojenie Kierowców i nic więc" - Widzisz ja ustawiam sobie tempomat na 115-120 kmh i mam gdzieś te odcinkowe pomiary. Niestosowanie się do ograniczenia prędkości ciągle powoduje najwięcej wypadków na drogach. Nie umiesz jeździć przepisowo to może oddaj prawo jazdy? Chyba że je znalazłeś w chipsach....
  • to teraz weź statystyki wypadków i zobacz ile ich było na drogach klasy S a potem pomyś czemu w wiekszośćci są one powodowane przez samochody ciężarowe i busiarzy którzy jeżdzą nwet gdy śpią.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    auuuu23(2026-01-29)
  • Ty sobie lepiej ustaw tempomat na 50,wtedy na pewno będzie bezpieczniej. A na pewno będziesz czuł się bezpieczniej jak przesiądziesz się do komunikacji mieskiej.
  • Tylko w teorii tak to wygląda. Jedziesz 120 a przed Tobą gościu który jedzie 110-115.Chcesz go wyprzedzić jadąc przepisowo 120km/h? Będziesz wyprzedzał minutę, czy to bezpieczne ?? Sam jestem za surowym karaniem idiotów którzy jeżdżą te ponad 150-160km/h a co niektórzy 200,ale akurat radary tego typu nie zmienia ich zachowania.
Reklama