UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Cytujesz, cytuj dokładnie. Nie wyrywaj z kontekstu. Pisałem też, że nie karze mi zabijać. Bóg do Ciebie mówi? Ile razy przemówił osobiście? Skąd wiesz czy jego "posłańcy" nie interpretują przekazu po swojemu i nie przekłamują tego przekazu? Ateiści z ZSRR? Więcej? Wziąłeś do obliczeń Krzyżaków i Templariuszy? Nie patrz tylko na czubek swojego nosa. Takiś wierzący, a liczysz dopiero od narodzin Chrystusa? Znów wybiórczo? Ta religia trochę wcześniej powstała. Oj widać, że znów mamy do czynienia z niedokształconym otumanionym wiarą. Smutne to jest.
  • Liczę od narodzin Chrystusa, bo tak zostało przyjęte na świecie i nie mam zamiaru robić z tego problemu. A dlaczego ateiści liczą od narodzin "fikcyjnego bożka", a nie od początku wszechświata? I tak, Bóg przemawia, daje znaki, działa cuda - uzdrowił mnie w ciągu jednej nocy z ciężkiego uzależnienia, z którym walczyłem kilka lat. Żaden ateista tak nie umie. Tak, ZSRR było tworem ateistycznym i gorliwie zwalczało religie, nie tylko chrześcijaństwo. Poczytaj sobie również, ilu ludzi wymordowała reszta ateistów: Mao Zedong, Pol Pot, Kim Ir Sen, Kim Dzong Un. Poczytaj sobie gimbusie, zanim zaczniesz pisać brednie zasłyszane u innych gimbusów.
  • Tobie nie karze, a mordercy Adamowicza kazało. A tymczasem Bóg mówi do wszystkich ludzi na świecie jasno i wyraźnie: "nie zabijaj". 1:0 dla Boga.
Reklama