UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie jest to moment do żartów, - współczuję poszkodowanej, ale co takiego zrobiła ta pani, że pies śmiertelnie ją zaatakował - zwierzęta nie zabijają jak ludzie - robią to w obronie własnej albo potomstwa, možna coś więcej się dowiedzieć o tym zdarzeniu
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    46
    Też mam psa(2026-07-17)
  • @Też mam psa - A czy też zbierasz klocki po twoim ulubieńcu
  • @Też mam psa - Uderz w stół a miłośnik "Niemożliwe żeby pies zaatakował" się odezwie. Za każdym jednym razem. :)
  • @Też mam psa - @Też mam psa oho psiarz wykryty, te kundle które robią krzywdę ludziom powinny być od razu usypiane, tym bardziej jak właściciel mówi że to "zła energia" wywołała pobudzenie instynktów u pchlarza
    24
    1
    (nie) krzywdź(2026-07-17)
  • @Też mam psa - Pewnie nic nie zrobiła, pies był bez smyczy i kagańca a właściciel stał 100 metrów dalej, krzyczał "Fafik zostaw panią" i udawał zdziwienie że Fafik nie reaguje. Bo "przecież on jest grzeczny i posłuszny".
  • @Też mam psa - Całkowity ZAKAZ trzymania agresywnych niebezpiecznych ras psów a pozostałe na spacery TYLKO i WYŁĄCZNIE kaganiec i na smyczy. Miasto jest dla LUDZI a nie dla pasów komuś się priorytety pod deklem porypały.
  • @Też mam psa - Chyba wypchanego gąbką bo takie bredni wypisujesz
    0
    0
    Praszczur karoliny(2026-07-17)
  • @Też mam psa - Starczy, że miała traumę z dzieciństwa i bała się psa a pies to wyczuł, kaganiec i na smycz wszystkie psy bez wyjątku.
    1
    1
    reAListkA(2026-07-17)
Reklama