UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludzie!!!! Proszę opanujcie emocje!!!!! Takie rzeczy to niestety "wypadek" przy pracy. Gdzieś wkrada się rutyna, niedopatrzenie, błędna wymiana informacji. Gorsze błędy człowiek popełniał... samoloty się rozbijały z winy człowieka. Weźmy to bez emocji. Rodzinie współczuję... ale zmarłego i tak byśmy byśmy żywych nie przywrócili. Dajmy spoko sprawie... rodzinie należą się przeprosiny, a firmie wyciągnięcie wniosków, aby unikać takich błędów.
  • Zamknij oczy
  • Przecież dwa lata temu już mieli podobna sytuację i nadal nie potrafia wiciagać wniosków. To znowu trzeba im dać kolejną szansę, aż do kolejnej pomyłki? Sprawa wyszła, bo jedna osoba miała być skremowana druga nie. A co by było jak pomyla zwłoki osób które sa do skremowania? w urnie nie da się rozpoznać, czy to członek danej rodziny, czy ktoś inny! wprawdzie dla umarłego nie ma to znaczenia, jednak przynajmniej ja, chciałbym, aby w grobie była pochowana odpowiednia osoba. Jesli zakład nie poniesie dotkliwej kary, to bedzie uważał, że kolejna pomyła to nic strasznego i nadzór bedzie w dalszym ciagu taki, że takie przypadki beda się powtarzały.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    1
    grzesion(2022-10-28)
  • Był taki film TOY STORY i taki kowboj miał napisane mazakie imie dziecka na stopie. Może niech tak zaczną podpisywać ciała to może się ogarną.
    7
    0
    Tralala(2022-10-28)
  • @grzesion - min. dla tego ja nie jestem zwolennikiem kremacji, ale też z drugiej strony... tak naprawdę pogrzeb, grób etc. to są symbole, ważniejsza (dla ludzi wiary), jest modlitwa. No ale wiadomo każdy by chciał w trumnie przed pogrzebem zobaczyć ostani raz ciało bliskiej osoby i się z tym ciałem symbolicznie pożegnać. Przy kremacji taka pomyłka raczej nie do wykrycia. Ciekawe czy druga rodzina wie, że do takiej sytuacji doszło, czy są pewni, że pochowali bliskiego, i kolejna sprawa w takim razie co teraz z tym ciałem co zostało??
    6
    0
    okoniowaty(2022-10-28)
  • Ciekawe jak by się to w twojej rodzinie zdążyli pomyłka błędy się zdążają he
Reklama