UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Po pierwsze powód do gratulacji jest - wolontariusze swoje zrobili - gdybyż teraz to samo zrobiła Fundacja i nie przeznaczyła dochodów na jakieś wyciągnięte z przysłowiowej "dupy" koszta będzie dobrze. Co zaś do Krauzego to to że biega czy organizuje biegi czy WOŚP albo wspiera kasą Pana Wróblewskiego to jego prywatne rzeczy i przysłowiowe trzy litery wam co robi z prywatnym czasem. Natomiast w mojej ocenie nie panuje nad ZBK - i to już sprawa społecznie istotna. Mam NADZIEJE że Pan Świniarski troszkę tę Stajnie Augiasza uporządkuje zanim ja zaproszę do tego Prokuraturę. Małe kroki do poprawy Krauze już zrobił ale gdyby mniej mówił a więcej czytał i słuchał to już bylibyśmy dwa kroki dalej. To że Pan Skorupa zaczyna porządkować sprawy mieszkań socjalnych jest najważniejszą sprawą dla ZBK a uruchomienie pustostanów to druga sprawa. I mam nadzieje że Krauze da rade nie tylko gadać ale i to zrobić skutecznie. Patrzcie Panowie co robi za nasze pieniądze a nie na to co robi ze swoim wolnym czasem i własną kasą bo to jego prywatne sprawy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-26)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Tylko on nie robi tego Tylko w czasie wolnym, ale lansuje się w czasie kiedy powinien zajmować pracą za którą bierze pieniądze, niestety.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    Sinuhe(2026-01-26)
  • @Sinuhe - Poszukaj sobie dobrą pracę a później oceniaj. Zazdrość to grzech śmiertelny i niegodny katolika.
Reklama