UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak sobie myślę, że p. Kaczyński J. źle zrobił nie mianując p. Śliwki na kandydata na Prezydenta RP. Ma facet gadkę, nie obraża obecnego prezydenta, nie ma wpadek z apartamentami i nie głosi, że obniży wszystkim podatki, a za to zmusi rząd do wielkich inwestycji oraz nakaże budowę kolei wielkich prędkości, by młodzież z małych miejscowości mogła dojeżdżać do do wielkich ośrodków na studia, jak czyni to p. Nawrocki. Hashtagi: #Roman
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    RomanR(2025-03-18)
  • @RomanR - Zależy dla kogo źle. Duda przy nim to mąż stanu. Nawrocki jest obrazem czasów PiS. Takiego szmondaka dali na szefa IPN. Tam był niewidzialny swoje lody kręcił. On ma tylu wrogów w szeregach PiS, że Kaczyńskiego na taczkach powiozą po przegranych wyborach w maju. Bo to tak jakby własna partia umoczona była po szyję w brudach i muszę pseudo doktorka dać na kandydaturę.
    3
    3
    Darecki42(2025-03-18)
  • MariuszLewandowski-Fc @RomanR - Dowód na rozkład moralny PISu..... Widać kot prezesa uznał że wszyscy z wierchuszki maja za pazurami tyle że zanim obejma urząd może ich objąć czuła dłoń prokuratora.... Mieli osiem lat i zamiast cos zrobić - rozkradali i rozdawali kolesiom.
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-18)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Po co te mocne słowa? Taki był plan i plan został zrealizowany tylko dalej nie wiedzą jak oni władzę utracili. Poseł jak robotnik kartę pracy ma odbić na kołchozie pod adresem W-wa ul. Wiejska. Poniżej 10tys głosów i zostaje się u nas posłem. Posłem bez głosu. Patrz nasza elbląska gwiazda Teresa Wilk. Wystąpienia na posiedzeniach Sejmu = Brak aktywności. To nawet jako maszyna do głosowania skuteczność ledwie 75%.
    1
    0
    Marcin40(2025-03-18)
  • @RomanR - A mi się wydaje, że w dwa kolana by sobie strzelili z tym Śliwką. Z Nawrockim strzał był w jedno kolano więc kuleją ale ratują sytuację wystąpieniami on nie jest nasz, on jest, nie nasz. Ma facet parcie na szkło i tyle na temat. Został wysłany, że coś opowiedzieć sobie w regionie. Co by w tej kampanii wyszło? Ministerstwo Aktywów Państwowych to Stajnia Augiasza. Sasin. Śliwka. Jeden team kopertowy.
    2
    1
    Darecki42(2025-03-18)
  • MariuszLewandowski-Fc @Marcin40 - Z Panią Teresą Wilk będzie jak z smakoszem spirytusu dożywotni mandat "za zasługi" i lepsza taka posłanka niż taki psuj jak Śliwka
    2
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-18)
Reklama