UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ale tam nie ma ścieżki rowerowej... Co powinien zrobić rowerzysta w takiej sytuacji? Zejść z roweru... Dlaczego Policja nie ukara w takiej sytuacji rowerzysty chociażby mandatem skoro również popełnił błąd? Za oknem ponuro, ciemno czy rowerzysta miał odblaski, wyposażenie roweru w światła? Jeśli nie miał, następny mandat... Dlaczego, zawsze kierowca auta jest winny, mimo że na rowerach wjezdzaja z pełną prędkością i nawet nie spojrzą czy coś jedzie? Ostatnio jechałam ścieżka rowerowa na 12 lutego i jechał gościu naprzeciwko, który wprost na mnie wjeżdżał i z pretensja że mu nie zjeżdżam zapytałam jaki w Polsce obowiązuje ruch to mnie nawyzywał. Powiedziałam mu kilka słów i oburzony pojechal dalej... Dużo kierowców rowerów czuje się jak święte krowy i tak jest prawa... !
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    65
    3
    Jajxnxi(2025-09-12)
  • @Jajxnxi - Jechałem rowerem zgodnie z przepisami ulicą Giermków i nagle wyprzedza mnie samochód, a kierowca krzyczy " rowerem jeździ się po chodniku ". Po ścieżce, -źle przez przejściu z drogą dla rowerów - źle itp. Raz kierowca wymuszając pierwszeństwo odreagował wyzwiskami i w końcu z flustracji napluł.
Reklama