UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Szok to ogromna tragedia i potężne straty i wiem ile na sortowni było skomplikowanych maszyn i odbudowa tego to miliony i ile potrwa Bóg sam wie. Teraz trzeba ludzie odciążyć ZUO tych ludzi którzy ta robotę robią i zacząć szczerze segregować śmieci, bo tylko tak możemy pomóc, a nic nas to nie kosztuje. Ludzie tam pracujący kobiety przy segregacji niech mają wytchnienie teraz wszystko ręcznie będą musiały robić dziewczyny bez pomocy maszyn i na zewnątrz, a idzie zima i mróz i to będzie wyzwanie dla nich i dla nas wszystkich, Pochylmy się nad tym elblążanie to nasze miasto i nasze śmieci, które trzeba gdzieś składować i posegregować. Okażmy zrozumienie i troskę to nasz obowiązek, aby sobie pomagać, a nie wypisywać głupoty i wymądrzać się.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    0
    mocno poruszony(2025-10-26)
  • @mocno poruszony - to najpierw niech postawia u nas na osiedlu smierniki do segregacji a nie jeszcze stoja te z czasow prl
  • @mocno poruszony - Ja przykladam się do segregacji przez cały rok. Worków na śmieci nie używam, pojemnik wyłożony gazetkami reklamowymi, a jak już to worki papierowe lub ze skrobi.
  • A ja płacę i mam wylane na segregację:)
Reklama