UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To najlepiej zrobi urząd miasta. Ma pracowników promocji miasta, to ich część pracy również.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    0
    Matteoo777(2026-02-05)
  • @Matteoo777 - Promocja a turystyka to dwie różne rzeczy. Pani starsza inspektor d/s turystyki nie zna żadnego języka obcego. Wykształcenia w zakresie turystyki również nie ma. Ludzie z przypadku.
  • Wykonywałam pracę specjalisty d/s turystyki i mówię w 2 językach obcych angielskim i włoskim. Jeżeli był Pan w IT to zapewne mieliśmy okazję rozmawiać. Bardzo krzywdząca jest Pana opinia, gdyż oddałam serce tej pracy, bardzo ją lubiłam. Teraz jestem bezrobotna już drugi miesiąc... trzeba by też spojrzeć po ludzku na to co się pisze
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    1
    pracownica(2026-02-05)
  • @pracownica - Laska to nie było o tobie tylko o pani inspektor z UM.
  • @pracownica - To teraz wynika z tej całej afery, że najbardziej poszkodowana będzie Pani, bo gdyby PTTK wygrał od razu to nadal Pani by tam pracowała. Gdzie sprawiedliwość i zadośćuczynienie.
  • @Matteoo777 - To po co w ogóle był ten konkurs? W oświadczeniu czytamy że dzięki prowadzeniu informacji turystycznej przez urząd miasta będzie lepsze wykorzystanie potencjału miasta. To nie można było do takich wniosków dojść wcześniej i nie rozpisywać konkursu? Mam też nadzieję, że wyjdzie to taniej i miasto zaoszczędzi na tym sporą kwotę
Reklama