UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Uwielbiam czytać Pana felietony. !! Proponuję otworzyć zrzutkę na poczet kary, którą szanowna Pani prokurator wymierzy w Portel.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    42
    7
    Słodkii(2025-02-20)
  • @Słodkii - Panie Włodziu ja też już mam parę latek, ale już wiem, że prawdy pisać nie wolno, to klasyczna oczywista oczywistość w naszym kraju, wielu ludzi dotarłszy do prawdy musi natychmiast wiać do Stanów na Białoruś na Węgry, są tež tacy co wybierają plaże w Meksyku, czy na Kajmanach. Odkrycie prawdy stoi bardzo często w sprzeczności z podawanymi faktami przez pana kolegów po fachu I są ściśle powiązane z sympatiami politycznymi w tym jednak geście wolnościowym jakigo się pan dopuścił, zwalniam pana z jakichkolwiek podejrzeń o kibicowanie jedynie słusznej partii i wyrażam uznanie I szacunek w obronie wolności słowa. Wyjazd na Węgry I delektowanie się węgierskim Tokajem nie wymaga znajomości tego języka, choć oczywiście pomoże panu do wyrażenia opinii o tym wspaniałym trunku- z poważaniem
    4
    2
    Style.(2025-02-20)
  • @Style. - "wielu ludzi dotarłszy do prawdy musi natychmiast wiać do Stanów na Białoruś na Węgry" Wysublimowany sArkaZm ! GM gratuluje !
    2
    0
    GłębokaMyśl(2025-02-21)
Reklama