UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Uwielbiam czytać Pana felietony. !! Proponuję otworzyć zrzutkę na poczet kary, którą szanowna Pani prokurator wymierzy w Portel.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    45
    7
    Słodkii(2025-02-20)
  • @Słodkii - Panie Włodziu ja też już mam parę latek, ale już wiem, że prawdy pisać nie wolno, to klasyczna oczywista oczywistość w naszym kraju, wielu ludzi dotarłszy do prawdy musi natychmiast wiać do Stanów na Białoruś na Węgry, są tež tacy co wybierają plaże w Meksyku, czy na Kajmanach. Odkrycie prawdy stoi bardzo często w sprzeczności z podawanymi faktami przez pana kolegów po fachu I są ściśle powiązane z sympatiami politycznymi w tym jednak geście wolnościowym jakigo się pan dopuścił, zwalniam pana z jakichkolwiek podejrzeń o kibicowanie jedynie słusznej partii i wyrażam uznanie I szacunek w obronie wolności słowa. Wyjazd na Węgry I delektowanie się węgierskim Tokajem nie wymaga znajomości tego języka, choć oczywiście pomoże panu do wyrażenia opinii o tym wspaniałym trunku- z poważaniem
    4
    2
    Style.(2025-02-20)
  • @Style. - "wielu ludzi dotarłszy do prawdy musi natychmiast wiać do Stanów na Białoruś na Węgry" Wysublimowany sArkaZm ! GM gratuluje !
    2
    0
    GłębokaMyśl(2025-02-21)
  • @Słodkii - Ktoś kto z powodu tak błahego wpisu wszczyna dochodzenie prokuratorskie i tak bezczelnie występuje przeciwko art.54 konstytucji (wolność słowa), ten sam dowodzi, że nie jest godzien zaufania publicznego i sam siebie poniża. Zgłaszający "przestępstwo" dobrze o tym wie i dlatego nie znamy tożsamości prowodyra tej błazenady (zakładam, że red. Gęsicki ukrywa jego dane, bo tak nakazała mu prokuratura... ale czy do tego prawo?). Dla mnie sprawa jest jasna. Zarówno zgłaszający jak i sama pani prokurator powinni ponieść konsekwencje. W państwie demokratycznym wolność wypowiedzi to rzecz święta i jeśli ktoś taki jak prokurator używa swojego urzędu aby tę świętość podeptać, powinien nie tylko utracić prawo do uprawiania zawodu, ale powinien trafić prosto za kratki. Ta pani nie jest po to aby za pieniądze z moich podatków kneblować mi mordę i pluć mi obywatelowi w twarz. Panie Bodnar, zupełnie serio - oczekuję działań! (/adam. dampc.5).
    0
    0
    sztukabydłanaodstrzał(2025-02-24)
  • MariuszLewandowski-Fc @sztukabydłanaodstrzał - Art 212 kk jest zgodny z Art 54 Konstytucji - orzeczenie TK chyba z 2008 r. Nie bardzo kojarzę który to bezradny się tak zachował ale najprościej podpisywać swoje opinie swoim imieniem i nazwiskiem a takie sprawy nie będą wymagały działanie Prokuratury. Pani Prokurator ma obowiązek działać ale zapewne zakończy sprawę na ustaleniu danych i przesłuchaniu autora który stwierdzi że nie napisał owego komentarza i posiada otwarty ruter WI-FI pozwalający używać jego numeru IP każdemu i sprawę się zamknie.
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-26)
Reklama