UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie ma co biernie się przyglądać tej farsie. Referendum i precz!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    4
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-09-25)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Raz już RADĘ i PREZYDENTA mieszkańcy odwołali. Co było po wyborach do nowej rady? 80% radnych wróciło. Ot I Elbląg.
  • @Hanut - Tak masz rację. Dlatego teraz trzeba suwerena edukować. Po odwołaniu zrobić listę hańby na której należy nanieść nazwiska odwołanych. Ta lista musi zostać rozwieszona na słupach ogłoszeniowych, w formie ulotek dostarczona do domu elblążan a także na portalach informacyjnych i w mediach społecznościowych. Musi być widoczna aż do ponownych wyborów aby suweren utrwalił sobie nazwiska tych odwołanych. Na kartach do głosowania nazwiska odwołanych zaznaczyć kolorem czerwonym. Tego właśnie nie zrobiła poprzednia grupa referendalna. Przez to odwołane watahy wturlaly się ponownie a nawet awansowały do paralemntu, sejmiku! Generalnie powinno być to uchwalone w konstytucji aby osoby odwołane w referendum miały dożywotni zakaz kandydowania do samorządu czy paralemntu. Ale niestety Polska ordynacja wyborcza to patologia przez co odwołane szkodniki dalej tkwią w polityce.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-09-25)
Reklama