UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie rozśmieszajcie tą propagandową reklamą, większość z nas leczy się u specjalistów w Gdańsku lub Olsztynie zarówno dorośli jak i dzieci, na pewno nie w tym szpitalu i żadna rozbudowa, dobudowa nie poprawi jakości usług i braku specjalistów lekarzy, w tym mieście najlepiej ciągnął kasę prywatnie i też efektów brak bo taki mamy klimat
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    18
    Propaganda sukcesu(2025-07-03)
  • @Propaganda sukcesu - Płacisz za to co Ci się należy, każdego wybór. Lekarze korzystają i się cieszą z naiwnych. A może jeździsz do innych miast bo uważasz miasto Elbląg za prowincje której lekarze specjaliści są gorszymi od tych w odległych miastach ?
    8
    5
    Markkol1(2025-07-03)
  • @Markkol1 - Jeżdżę do lekarzy specjalistów, a nie mających się za specjalistów
  • Tobie to i specjalista w zamkniętym Fromborku nie pomoże.
  • @Markkol1 - A bo faktycznie Elbląg to prowincja. Specjalistka pediatryczna leży i kwiczy. Nefrologia dziecięcego nie ma, neurolog dziecięcy był jeden, nie wiem czy w ogóle jeszcze jest ale żadna strata, bo i tak był beznadziejny. To samo z endokrynologią. A okuliści po których się pętałam z dzieckiem rozłożyli ręce i sami mi wystawili skierowanie do Gdańska, gdzie leczymy się od lat. Rewelacyjna poradnia na Wejhera w Gdańsku. Wyciągnęli mi córkę z bardzo głębokiego niedowidzenia. W Elblągu to było niemożliwe.
    3
    2
    Doświadczenie(2025-07-03)
  • @Doświadczenie - Gdzie leży ta specjalistka pediatryczna? Jak kwiczy może czegoś potrzebuje, trzeba pomóc. A co z tą nefrologią dziecięcego?
  • @Markkol1 - Bądź zdrów a w razie potrzeby respektuj grafik NFZ. Ołówkiem Pana wpiszemy na kardiologię, bo może się Pan nie doczeka. Ludzie w potrzebie są na już z diagnostyką i leczeniem. Czy do przebitej opony w samochodzie czekałbyś rok bo byłoby za darmo czy reagował?
  • @Propaganda sukcesu - U nas w Elblągu też są świetni specjaliści. Zależy od specjalności, ale przykładowo gastrologów mamy bardzo dobrych, a nawet rewelacyjnych. Kardiologia, reumatologia, urologia (częściowo) też raczej w porządku. Wszystko zależy oczywiście od konkretnego lekarza i typu zabiegu.
  • @Propaganda sukcesu - Mowa o psychiatrii a Tobie się ulało niewydolnym systemem ochrony zdrowia NFZ. To jeszcze się taki nie urodził, który by cokolwiek naprawił. Nawet jakby lejce puścić i przyjmować bez limitów to nie masz terminów ani kadry.
  • MariuszLewandowski-Fc @Propaganda sukcesu - A ja myślę że to dla ciebie dobra wiadomość..... Jesteś klinicznym przykładem kogoś kto nie myśli a pisze... rozbudowa jest dla pacjentów a personel to mamy w tej dziedzinie naprawdę topowy, Tobie polecam Dr, . Marca - mega cierpliwy ale obawiam się że bez wstrząsów elektrycznych nie uda się....
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-07-03)
Reklama