UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Proponuję tak na poważnie nie wprowadzać jakich kolejek promocji bo jak czytam im wszystko się poprostu należy ! Za 800+300 od państwa nie stać was ? Im ciągle za drogo..... a kto spłaci miliony włożone w tą inwestycję, amidy będzie sens tej inwestycji czyli zysk ? Okropnie rozkapryszone mamusie i neo tatusiem w tych czasach !
  • MariuszLewandowski-Fc Kolego niedomagasz na umyśle ? Słońce i woda to najlepsze lekarstwo na dobrze rozwinięte ciało młodych ludzi. Darmowy wstęp na takie obiekty to nie marnowanie kasy ale inwestycja w zdrowie i życie. To miejsce ma by dostępne dla dzieci i młodzieży więc musi być na poziomie kieszonkowego. A bilet dzienny powinien być na okaziciela żeby mogli z niego korzysytać młodzi ludzie na spółkę i na zmiany, a nie płacić po 19 zł za każde wejście, .... Kapici co to jest bile dzienny i rodzinny ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-06-29)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ty cały czas o sobie piszesz, sam sobie zadajesz pytanie, że nie domagasz? Ale to fakt. Ty chyba zatem nie korzystałeś z owych dobrodziejstw. Kieszonkowe? a co to jest 800+? "Kapici", kapiciaństwo czy buraczaństwo to chyba to samo. Co ma rozwaga kąpiących się z umiejętnościami ratownika, nawet powiedzonka mylisz.
  • MariuszLewandowski-Fc No w sumie skoro jestem tak naiwny że uważam że bilet dzienny powinien obowiązywać cała dobę to chyba jestem kretynem... Nie korzystam z plusów a powiedzonek nie mulę bo to jest moje osobiste życzenia dla wszystkich kolegów- ratowników. Ale głupoty twojego pytania nie mogę przemilczeć - ostatnio w Stegnie dwie łodzie i cały zespól ratowników a potem i Policja szukali dziewczynki która jak się okazało poszła na wydmy. Ratownik który myśli i zapobiega nie musi nikogo wyciągać ponieważ dobra asekuracja i obserwacja kąpieliska sprawia że zapobiega utonięciom choćby nakazując wyjście z wody osobą z sinymi ustami co jest objawem wyziębienia
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-06-30)
  • MariuszLewandowski-Fc Coś nie ma mojej odpowiedzi to odpowiem ci jeszcze raz - głupi jesteś jak but skoro nie wiesz że 99 procent pracy ratownika to obserwacja i zapobieganie utonięciom. Jak się jest na czas tam gdzie coś się może zdarzyć to się nie zdarza.... A powiedzonko jest moje autorskie dla kolegów ratowników dodam że moje płetwy zawsze były suche. A ty genijuszu kmiń o co chodzi może ci się rozum powiększy
    0
    1
  • @MariuszLewandowski-Fc - Aleś Ty stęskniony za rozumem ? Ciągle gwiazdorzy na portel by zaistnieć ale ten monolog jest do pustki....
  • MariuszLewandowski-Fc @xix - Nic nie przybyło
    0
    1
  • @MariuszLewandowski-Fc - Mędrcem to ty nigdy nie zostaniesz, twoje wypowiedzi są coraz bardziej chamskie. Nad pseudo filozoficznymi twoimi wywodami nie warto się pochylać, są bez sensu jak ich autor (o tym bucie znowu o sobie napisałeś), któremu rozum się już nie powiększy, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, od razu atakujesz jak wściekły pies, któremu zabrano kość. Ty ratownikiem?
Reklama