UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ponawiam pytanie do wyborców pisu : Czy honor pozwoli wam korzystać z wind za unijne pieniądze czy będziecie dalej chodzić po schodach ?
  • A co to ma do rzeczy?? Każdy obojętnie jakie ma poglądy płaci podatki i składki do UE.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    000009(2025-07-14)
  • Brawo!!!!!
    2
    2
    Agnieszacojuzniemieszka(2025-07-14)
  • @000009 - Tak no napewno szczególnie takie nieroby jak ty i tobie podobni!!!!!
  • Wyborcy pisu nie mają honoru. Pisowskie chłopy najpierw biorą miliony dotacji z Unii a potem organizują protesty antyunijne
    6
    4
    pis to stan umysłu(2025-07-15)
  • Ja mam ołtarzyk jarosława w domu. Nigdy nie wsiądę do windy za pieniądze rudego Niemca. NIGDY. Oby te windy były radzieckie a nie niemieckie
    3
    6
    Jeżdżę Izerą(2025-07-15)
  • co to znaczy pieniądze z Unii, nie ma czegos takiego to moze byc tylko POZYCZKA, tam naprawdę nie rozdają pieniędzy, bo ten twor nie ma swoich pieniędzy. To składki od krajow UE.
  • Odpowiadam choć jestem wyborcom Konfederacji, czy zauważyłeś że Polska już od 21 lat jest członkiem UE i wpłaca składkę członkowską do tej instytucji, która po wpłynięciu do Brukseli i rozdysponowaniu trafia z powrotem do RP tylko w innych dopłatach. Tak więc przestać siać zamęt i oskarżać wszystkich dookoła. Ale czego można spodziewać się od wyborcy KO.. JAKI RZĄD TACY WYBORCY...
    6
    6
    Kurdupelek Piotr(2025-07-15)
Reklama