UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Miejsca parkingowe dla osób z niepełnosprawnością ruchową, oraz osób z małymi dziećmi/kobiet w ciąży rozumiem.... ale dla ludzi o pełnym zdrowiu to mam tylko do powiedzenia, że jesteście bandą leni i wygodnickich ulańców.
  • No masz rację, bo w koło - kikaset metrów jest pełno parkingów, dwa parkingi dla niepełnosprawnych, kobiet z dziećmi I starcòw, to trochę za mało - młodzi mogą dymać tak jak ja dymałem, ale teraz jest juž ciężko I fajne są takie miejsca, że skracają odległość, Co młodemu czasem ciężko zrozumieć.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    5
    Staruszek portier(2025-08-07)
  • @Staruszek portier - Czyli będziesz stał przy kościelnym parkingu i decydował kto jest stary i może zaparkować, a kto młody i może dymać z odległego parkingu?
  • Chłopie daj mi spokój - czemu ja mam staĉ I pilnować - od tego są ciecie I krawęžnikowi oni biorą za to pieniądze- ja juž jestem na emeryturze I nie zabieram nikomu roboty, zabieram jedynie 13 I 14 Co roku, żeby wk... ić tu jednego nieroba, który ubolewa, że to z jego konta idzie, choć jest goły I wesoły
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    Staruszek portier(2025-08-07)
  • @Staruszek portier - Coś ty ściemniasz, skoro "zabierasz 13 i 14" to znaczy, że twoja emeryturka jest malutka. "13" dorównuje emeryturce?
Reklama