UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wiedziałem! Czekał na ten koment który od lat klepią zwolennicy. Słuchaj człowieku, Płace podatki, składki ZUS i państwo ma obowiązek zapewnić mi sprzęt, leki do leczenia nie ważne skąd oni mają, mnie to nie obchodzi i tak wezmę ten sprzęt celowo z naklejką wośp pomnimo że tego nie popieram bo dla mnie to nic nie znaczy. Bez klakierstwa. Nie wspieram a krozystam i co z tego? należy mi się. Skoro państwo weszło we współpracę z instytucja wośp to i tak na to samo wychodzi, bzdurny twój argument.
  • Nie pasuje Ci model WOŚP. Nie korzystaj. Ciebie obowiązuje wersja podstawowa. Publiczny sprzęt. Leków WOŚP nie kupował nigdy.
  • Na WOŚP nie płacisz bo nie musisz. Tylko zwolnij nas z obowiązku czytania tych wypocin. Nie korzystaj ze sprzętu fundacji, nie jest z twoich podatków o skoro to obce Ci wartości korzystaj ze starej aparatury dostępnej. Obowiązek to poczujesz w chwili zagrożenia zdrowia. Cichutko będziesz siedział ze swoimi dąsami na Owsiaka. .
  • Czy za pozytywne wpisy zapłacił owsiak?
  • Psy szczekają a karawana jedzie dalej... Co Ci się jeszcze należy z rzeczy którymi gardzisz. Oświeć nas.
  • Nie kłam. To jest sprzęt szpitali a nie fundacji. Co najwyżej zakupiony przez fundację.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    AntyPoPis(2026-01-19)
  • To tak samo jak państwo ci zapewni wizytę u specjalisty ale tak za 2-3 lata. Powodzenia
  • Ideą WOŚP jest pomoc szpitalom a nie zapewnienie im 100% sprzętu. Sprzęt WOŚP jest dla wszystkich dla tych co wrzucają lub nie do puszki. Nikt nikogo nie segreguje na wrzucajacych lub nie. Te hasła nie wrzucasz wysmaruj kwit ze odmawiasz leczenia na tym sprzęcie to cwany wymysl trolli przeciwnych tej akcji. Juz nie jeden krzyczał, Owsiak złodziej", pier#ole nie daje na wosp "i etc. Ja wspieram od samego początku iod pewnego czasu aktywnie zbieram. Miałem 2 lata temu jednego wrzucajacego ktory podszedł do puszki i włożył 500 zł. Wrzucając powiedział, ,kiedys nie nawiązałem Owsiaka i wyzywałem od złodziei. Po wypadku kiedy wylądowaliśmy w szpitalu z rodziną. wtedy otworzyłem oczyi zavzelem wspierac" Każdy ma jakąś swoja historie. Niektórzy potrzebują więcej czasu Niektórzy szybciej rozumieją jej sens. Ka mimo ze z Kościołem mi nie po drodze wspieram Caritas.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Jamaleg(2026-01-21)
  • nie ma żadnego obowiązku bo nie jesteś pępkiem świata !!!
  • nie ma tyle pieniędzy zeby Was opłacać PISowskie trole
Reklama