UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Żeby państwo lub samorząd zadziałało (jednorazowo) trzeba rozkręcić aferę medialną, zrobić szum itd. Niestety spraw jak tego Pana są tysiące, a w skali kraju miliony - a państwo i samorządy udają, że tego nie widzą. Nic nie działa, na nic nie można liczyć, płacimy grube pieniądze w podatkach i składkach, a nic z tego nie mamy, ani my ani inni potrzebujący. Raz na milion uda się coś "załatwić" - jednorazowo i na krótką metę rozwiązać jeden problem i już wszyscy się cieszą, jakbyśmy zaradzili wszystkim problemom tego świata. A bieda jak była tak jest i będzie i zupełnie nic się nie zmieniło.
  • Napisałeś prawdę : Moja historia jest podobna do innych ale kiedy nie masz od wielu lat do kogo się odezwać  to piszesz bo myślisz że ktoś słucha ? Zaoszczędzone środki na czarną godzinę zostały wyczerpane a zadłużone mieszkanie czeka na eksmisję, dlatego przydała by się dobrowolna pomoc w dramatycznej sytuacji  bo mimo wielu lat ciężkiej pracy jest źle. Życie nie było usłane różami a do emerytury ponad trzy lata, nie doczekam, nie do żyję... wiem to ! Problemy z kręgosłupem nie zachęcają  do zatrudnienia mimo że mam kwalifikacje mistrza w budownictwie i byłem często prowadzącym, wzorem do naśladowania. Mimo to ze mam odznakę zasłużonego dla zdrowia narodu w krwiodastwie gdzie co trzy miesiace zawsze służyłem najwiekszą pomocą, darem życia to dziś nic to nie znaczy, wiek i zdrowie przegrało. Dziś już nie jesteś potrzebny, nie istniejesz, zostałeś sam ! żyjemy w czasach żerowania na ludzkiej krzywdzie, oszustwa są codziennością ale nie warto wszystkich mierzyć jedną miarą ! Nie naciągam, nie oszukuje, można sprawdzić.  Faktem jest że i ty możesz pomóc uratować  życie !   
  • Ten pan ma gdzie mieszkać, a że przepisują mieszkania w darowiźnie za życia to chyba nie jest wina państwa, że potem obdarowany daje darczyńcy kopa w zad. Trzeba myśleć za wczasu a nie ufać bo to kochany synek czy wnuczek.
Reklama