UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Już niedługo platformę obywatelską zmiecie tsunami zwane suwerenem. Pewnie znów zacznie się w Elblągu gdzie zostaną odwołane władze miejskie co będzie sygnałem do działania dla całej Polski.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    23
    46
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-07-30)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - jesteście za słabi aby odwoływać, nie widzisz że nie macie już odpowiedniego zaplecza?
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Nie rozśmieszaj mnie... Jerzego Wilka wybranego w przedterminowych wyborach elblążanie popędzili po 2 latach. A jak przebierał nóżkami, jak się chciał wkręcić...
  • @Jawamwojtaniewybierałem - "Już niedługo platformę obywatelską zmiecie tsunami zwane suwerenem" nie, naiwniakiem. Macie moc, ale płakać będziecie
  • @Jawamwojtaniewybierałem - A co, już się nie możecie doczekać aż dorwiecie się do koryta, żeby siedzieć, nic nie robić brać kasę i mieć mieszkańców głęboko w d... ? A później uruchomicie machinę nienawiści i będziecie mówili że PO to źle, PO tamto źle i żeby głosować na was, bo wy nic nie robicie (w tym również nic złego). Naiwniacy. Obecni włodarze miasta czekają na naprawienie przez rząd KO waszych szkód i błędów, żeby ruszyć z inwestycjami prospołecznymi na ostro. Brawo prezydent Missan, tak trzymać.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    mieszkanka dzielnicy(2025-07-31)
Reklama