UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nasuwa się jedno słowo szok ! Na tym bezludziu o północy zabrakło im miejsca by się wyminąć ? Niech mu tatuś ponownie załatwi prawo jazdy bez nauki jazdy, najlepiej od 15 lat !
  • Gdyby jecha z naprzeciwka to by się wyminęli. Nie rozumiesz tekstu że ktoś wyjechał z podporzadkowanej wymuszając pierwszeństwo? Pytanie brzmi jak szybko jechał ten z pierwszeństwem. Nie obstawiałbym 50 km/h. Bardziej grubo powyżej stąd brak czasu na reakcję.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Art :)(2025-05-30)
  • @Art :) - Ok. przyznaje nie doczytałem tekstu ! Ale tym bardziej trudno zrozumieć że wyjechał wymuszając pierwszeństwo, poprostu spał. Parę lat temu jadąc do przychodni Myliusa od Ogólnej, dupek ok 20 lat wyjechał z bocznego parkingu prosto w mój samochód, widoczność była super, pogoda super, na trasie zerowy ruch a jemu i tak było za ciasno. Ano wysiadł że zdziwieniem mówiąc że ma pecha bo to już kolejny raz ! Brak komentarza.... mamy czasy że zaraz będzie więcej obrony winnego niż poszkodowanego dlatego niech dają prawo jazdy od 15 lat bo mając 18 pozostają bez rozumu....
  • @Art :) - Gdzie można obstawiać, w STS-ie? Ile byś obstawiał, a nie czego byś nie obstawiał?
  • A ja paręnaście lat temu jechałam z Suchacza do Elbląga, była piękna pogoda, widoczność super, liście na całej jezdni, bo to był wrzesień albo październik, no pięknie było. Fajna historyjka?
Reklama