UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Uśmiechnijcie się brygada!heeej co wy tacy smutni?! Jaki paaan ma piękny uśmiech!! Noooo cuudoo! Pokłosie głosowania na PO w mieście. Półtora roku konsultacji w sprawie komunikacji miejskiej i oto efekt. Dopiero powódź zmieniał rozkład jazdy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    73
    62
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-07-29)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Oj tam oj tam. Ja zjadłem dwa princepolo a teraz trenuję uśmiech przed lustrem. No i się zastanawiam jakie "igrzyska" ludowi wyprawić po tym "incydencie".
    25
    23
    Neron12(2025-07-29)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - 2 000 000 000 zł utopione w kaczym rowie podczas gdy cały region jest permanentnie jest zagrożony powodzią. Żuławy dowiedziały się co znaczy, że pada deszcz. Spływają pierwsze wiadomości o Węzinie i Dłużynie... Teraz czekają na północno-wschodni wiatr... Osobnikowi, który zdecydował o zaniechaniu budowy zbiornika retencyjnego przy Sybiraków mieszkańcy Elbląga zdecydowanie muszą POSTAWIĆ pomnik wdzięczności !
    24
    13
    GłębokaMyśl(2025-07-29)
  • @GłębokaMyśl - Podana kwota to jest nic w stosunku do tego co zostało wysłane i ile jest wysyłane z pieniędzy Polskiego Podatnika na banderland.
    10
    7
  • @GłębokaMyśl - gg na powietrzu, uuuuu hahaha
  • @Jawamwojtaniewybierałem - nie wiem co jest większe - twoja głupota czy twoje plugastwo?? cieszyć się z ludzkiego nieszczęścia ??? co ty masz w głowie chłopino?
  • @Jawamwojtaniewybierałem - polska język trudna język?
  • @katon - Co on ma w głowie? oprócz trocin nic bo to propisowski płatny trol
    4
    2
    Nielubiekaczek(2025-07-29)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - A towarzysz Polexit ma namiary na smrodkiewicza?ta tego wredna gębą zmusiłaby wodę do cofnięcia się
    3
    1
    Kefirek Robert(2025-07-29)
  • @katon - Jemu po rusku dobrze idzie/przypadek/?
    3
    1
    Chester(2025-07-29)
  • @Kefirek Robert - Wredna gęba? Mówisz o towarzyszu motorówce z PO? A może o lejturze? Obydwa POwskie nieroby.
    1
    2
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Miasto uruchamia nowe połączenia komunikacyjne, a od Rafałka dodatkowo telekomunikacyjne... pontonami wzdłuż Kumieli, ale tylko do niedzieli. W poniedziałek będzie nowy wałek.
Reklama